Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Miért legyél „Hobbit”, avagy beiskolázás mesterfokon…

Na de miről is van szó?

Mi, a PTE Karrier Iroda kis csapata irányítja a központi beiskolázási kampányt a PTE mind a 10 karával közösen. A kampány során minden évben kb. 50 pécsi és Pécs környéki iskolát látogatunk meg. Ehhez szükségünk van olyan emberekre, akik az egyetemről már eddig megszerzett tudásukat – saját szakterületükről vagy akár más szakokról is – át tudják adni az érdeklődő középiskolásoknak. 


Népegészségügyi, közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző

A Baranya Megyei Kormányhivatal Szigetvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályán, szigetvári munkavégzési hellyel azonnal betölthető egy határozott idejű (egyelőre kb. 2020. novemberig) népegészségügyi, közegészségügyi-járványügyi szakügyintézői állás.

Külön záróvizsga alkalom szervezése

Tisztelt Hallgató!

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv.) 112. § (1) bekezdése alapján azok a volt hallgatók, akik 2016. szeptember 1-jéig végbizonyítványt szereztek a felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény szerinti valamely képzésben, 2018. szeptember 1-jéig tehetnek záróvizsgát.

Épületgépész tervező (teljes vagy részmunkaidőben)

Cégünk 2013-ban alakult egy nagy múltú kivitelező cég tervezési részlegeként, de 2015-ben kezdte meg igazán működését. Csapatunk rendkívül fiatalos, ambiciózus, motivált mérnökökkel. Néhány év alatt olyan projektek tervezésén dolgoztunk, mint a Duna Tower, BCG iroda, Airport Hotel, XV. kerületi Uszoda-Tanuszoda, Kassák Residence és így tovább. Fiatalos gondolkodásunknak megfelelően akár home office lehetőséggel keresünk tervezői munkakörbe mérnököket.

A BC-KC Formalin Kft állást hirdet!

A BC-KC Formalin Kft. a BorsodChem Zrt. területén megvalósított ipari parkban működik, ahol formaldehid gyártással foglalkozik. Jelenleg a teljes belföldi formalin szükségletet a Kft. elégíti ki és fokozatosan nő az export nagyságrendje is.

Folyamatosan fejlődő tevékenységünkhöz Társaságunk gyakornoki pozícióba keres végzős és frissdiplomás munkavállalókat.