Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

HELLO WOOD Építész Mustra '18

Jelentkezz a legnagyobb hazai építész fesztivál kurzusára!

Idén is minden építész és design képzést folytató egyetem meghirdeti a HELLO WOOD stúdió Építész Mustra ’18 kurzusát.

Építészi, szerkesztői állásajánlat

Építész itoda kollégát keres építészi, szerkesztői munkakörben, a szegedi irodánkba, ArchiCAD felhasználói gyakorlat követelmény.

Programozói állás

Állást kínálunk azonnali kezdési lehetőséggel programozói munkakörben egészségügyi informatika szakterületen.

Építőmérnök tervező

A VONALVEZETŐ Kft. építőmérnök TERVEZŐT keres úttervezés és víziközmű-tervezés területeken kecskeméti tervező irodájába.

A’ Design Award & Competition - nevezési felhívás

Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat,azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el névtelenül, melyet tapasztalt akadémikusok, a sajtó prominens képviselői, és széles körben elismert szakemberek alkotnak. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’ Design díj által, amellyel a nyertes munkákat ünneplik.

Oklevélátadó ünnepség részvételi díj

A diplomaosztó ünnepségen (2018. február 3.) oklevelüket talárban vehetik át, melynek díját (3500.-Ft) egy módon,  az alábbi lépéseket követve tudják kiegyenlíteni a NEPTUN Tanulmányi Rendszeren keresztül:

Mozgásban a víz!

Innovációs tervpályázatot indít a Grundfos. 

A vízre, mint mindannyiunk közös kincsére hívja fel a figyelmet a világ egyik legjelentősebb szivattyúgyártó cégének hazai gyára. A magyar Grundfos által kiírt nyílt, innovációs tervpályázatra megkötések nélkül bárki jelentkezhet. A kezdeményezés célja: víztudatos magatartásra nevelni a fiatalokat.