Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Szekszárdi építész iroda munkatársat keres

Akit keresünk: felsőfokú szakirányú végzettséggel, szakmai tapasztalattal, és magas szintű számítógépes tervezői program (ArchiCAD) ismerettel rendelkezik.

FameLab – tudományról kreatívan

Határidő: 2018. március 26.

A FameLab a világ egyik vezető tudomány-kommunikációs versenye. Célja, hogy megtalálja a tudomány új arcait - azokat az embereket, akik a 21. század közönsége számára inspirálóan és izgalmasan tudnak beszélni fontos témákról. Világszerte egyre nagyobb szükség van arra, hogy a kutatók hatékonyan és mindenki számára jól érthetően kommunikálják a tudományos eredményeket. Az ő sikereik inspirálják a jövő generációit, és egyúttal fogékonyabbá teszik a nagyközönséget az összetett kérdések iránt.

Tanácsadási lehetőségek hallgatók számára

MI IS AZ A TANÁCSADÁS?

Kik vesznek benne részt?

Hogyan zajlik?

Ketten, azaz Te és a tanácsadó.
A tanácsadás nem azt jelenti, hogy megmondják, mit kell tenned. Egy személyes beszélgetést képzelj el, ahol a témát mindig Te hozod. A tanácsadó meghallgat, kérdez, információt ad, hogy előbbre juss a kérdéseid megválaszolásában.

Tréning lehetőség hallgatók számára

A tréningek egyedi képzési lehetőségek Neked, a PTE hallgatójának, hogy fejleszthesd kompetenciáidat, és felfedezhesd képességeidet. Így tanulmányaid végén magas szintű önismerettel és kellő magabiztossággal léphetsz ki a munkaerőpiacra. Gyakorlatorientált, koncentrált, egész napos képzések, melyeket felkészült, tapasztalt, elismert szakemberek vezetnek.

Schönherz iskolaszövetkezet aktuális munkalehetőségei

Sok terved van nyárra, de nem tudod, hogy miből finanszírozd őket? Vagy egyszerűen csak szeretnél tapasztalatot gyűjteni egyetemi éveid alatt, hogy a diploma után könnyebben tudj elhelyezkedni? Ha igen, akkor böngéssz aktuális munkáink között!

Erősáramú villamosmérnök

Kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozó kecskeméti partnerünk számára keresünk pályakezdő erősáramú villamosmérnököket

POLLACK EXPO 2018

A PTE Műszaki és Informatikai Kar 2018. március 1-2-án rendezi meg a tizenkettedik POLLACK EXPO-t.

A POLLACK EXPO szakkiállítás és konferencia két napja nem oktatási szünet, hanem minden évfolyam számára kihelyezett oktatási nap, melyen a részvétel kötelező!