Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Grants

Határidő: 2018. június 1.

Grants and mobility: Fostering cooperation between the V4 countries (Czechia, Hungary, Poland, Slovakia) via supporting ideas for sustainable regional cooperation.

Magyar Formatervezési Díj

Magyar Formatervezési Díj

Határidő: 2018, május 4.

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 39. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter – a Tanács közreműködésével. A pályázatot termék-, vizuális kommunikáció-, terv- és diákmunka-kategóriában lehet benyújtani. Ez utóbbi kategória – lehetőséget adva a szakma, illetve gyártók előtti bemutatkozásra – a fiatal, tehetséges tervezőművészek megismerését, pályára kerülését segíti elő. Ezért arra kérem Önt, hogy intézménye tanáraival karöltve, bátorítsa jelenlegi és végzett hallgatóit a pályázaton való megmérettetésre.

Továbbképzés: Az előregyártott betonszerkezetek válasza a munkaerőhiányra

A figyelmükbe szeretnék ajánlani egy  hiánypótló témát érintő konferenciát sok érdekességgel és neves előadókkal. A konferencia témája, az előregyártott elemek, amely egy válasz lehet a munkaerőhiányra is. A továbbképzésen való részvétel 1,5 kamarai pont. A rendezvény a nagy érdeklődésre való tekintettel Pécsre is ellátogat végül március 27-én.

Programozó versenyek tavasszal!

Programozó versenyek tavasszal!

A tavaszi versenyszezon se maradhat programozó versenyek nélkül. Szeretnénk párat figyelmedbe ajánlani! Ha ismersz olyan diákot vagy végzett szakembert, akit érdekelnek a versenyek, továbbítsd az információkat!

Szakmai gyakorlat a HARMANNÁL

A Harman Professional Kft. 2018 nyarán várja a Pécsi Tudományegyetem tehetséges mérnök hallgatóit kötelező szakmai gyakorlatuk teljesítésére.