Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Hallgatói siker a MAGÉSZ Diplomadíj pályázatán

PTE-MIK Szilárdságtan és Tartószerkezetek Tanszék végzős hallgatója Mózer Tamás a MAGÉSZ Magyar Acélszerkezeti Szövetség 2015. évi Diplomadíj pályázatán a második helyet szerezte meg BSC kategóriában.

Nemzeti Kiválóság Díj

Tamás Anna Mária, karunk adjunktusának szolidáris építészet területén végzett kutatását a nemzeti kiválóság programon belül külön díjazták.

Diplomadíj 2015 pályázat

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége Diplomadíj 2015 címen pályázatot hirdet

Meghívó

az MVM Paks II. Zrt. Nukleáris Osztályának bemutatkozó előadására.

Állásajánlat!

Az Építő és Városüzemeltető Kft Tamási Város Önkormányzatának cége, építőipari kivitelezéssel, ingatlankezeléssel, városüzemeltetési tevékenységekkel foglalkozik több, mint 30 éve.

Felvételi vizsga eredmények

Mellékletben letölthetőek a Belsőépítész környezettervező művész, Építőművész, Szerkezettervező építészmérnök, Településmérnöki mesterszak valamint a Tervező építészmérnök felvételi vizsga eredményei.

Tisztelt Kollégák!

2015. március 15-től az Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont Digitális Tartalomszolgáltatási Osztálya látja el az Egyetem ISBN irodájának feladatát.

Sikeres pályázat: megvalósult a design pad prototípusa

2014 novemberében „szabadtéri fa térbútor család tervezése” címmel a DUNAKER KFT és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar hallgatói tervpályázatot írt ki. Az I. helyezett pályamű Gyergyák Ákos és Kozák Barnabás munkája, akik a Breuer Marcell Doktori Iskola építőművész doktorandusz hallgatói.