Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Frissen végzett gépész hallgatóknak kiváló lehetőség!

A dohányiparban piacvezető multinacionális partnerünk pécsi gyárának bővülő csapatába keresünk új munkatársat gépészmérnöki vagy üzemmérnöki végzettséggel rendelkező munkatársat gépészeti irányító pozícióba.

Erasmus Mobilitás program 2014/2015 tavasz

Megjelent 

az Erasmus Mobilitás program 2014/2015 tavaszi szemeszterére vonatkozó pótkiírása! Pályázható országok: Ausztria, Dánia, Egyesült Királyság, Finnoszág, Franciaország, Horvátország, Írország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Portugália, Törökország. 

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 30.

Info: Nemzetközi Kapcsolatok és Erasmus Iroda, A-104

PTE PMMIK Szolidáris Építészet Kutatócsoport visegrádi kiállítása

A PTE PMMIK Szolidáris Építészet Kutatócsoportja és Visegrád Város közötti együttműködésnek köszönhetően a kar építőművész hallgatói az előző félévben Tervezés Stúdió 2. valamint Műemléki tervezés tantárgyaik keretében visegrádi helyszínű témákat dolgoztak fel.

 

​PTE PMMIK-MK Transzdiszciplináris Szakkollégium B2 INTRO program

A B2 INTRO program célja, hogy betekintést nyújtson a leggyakrabban használt tervező programok működésébe. A tanfolyam olyan alaptudást biztosít a szakkollégium tagjainak, amellyel a későbbiekben önállóan és csapatmunkában is alkalmazhatják az ismereteiket. A képzéseket a csoport azon tagjai tartják, akik az aktuális programokat évek óta ismerik, és használják.

Villamosmérnök – Szeged

Állásajánlat (pályakezdő) villamosmérnököknek Szegeden! Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet, a toborzas@t-tech.hu e-mail címen. További információk a csatolt dokumentumban.

Pollack Kapu hallgatói tervpályázat kiállítása

A Juhász Jenő Szakkollégium Építész tagozata által 2014. áprilisában meghirdetett hallgatói verseny -- melynek célja egy, a Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karhoz méltó bejárat tervezése volt -- prezentációjára 2014. április 30-án került sor. A prezentációk bemutatása után a zsűri értékelte a pályaműveket és kihírdette az eredményt, melynek értelmében az I. helyezést Borbás Renáta munkája nyerte el.

A rendezvényről készült képek elérhetőek a Juhász Jenő Szakkollégium galériájában.

A pályaművek 2014. szeptember 10-étől megtekinthetők a PMMIK Könyvtárában.