Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Mérnökverseny

2014 Április 28-án és 29-én a veszprémi Continental és a Pannon Egyetem Best diákszervezete programozó illetve szenzorépítő versenyt rendezett Veszprémben.

Az NVIDIA (USA) létrehozta az első magyarországi hivatalos CUDA oktatási központot a Pécsi Tudományegyetem, Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Karán

Frédéric Magoulès (a Pécsi Tudományegyetem tiszteletbeli professzora) és Iványi Péter elnyerték a CUDA Oktatási Központ címet az NVIDIA-tól (USA). Ez a CUDA Oktatási Központ az első, amelyet az NVIDIA Magyarországon alapít. Az NVIDIA cég világvezető a grafikus megjelenítések területén, illetve a grafikai processzor (GPU) feltalálója.

KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény 104. § (5) bekezdése, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet , illetve a Pécsi Tudományegyetem SzMSz 6. számú melléklete, azaz a PTE térítési és juttatási szabályzata 17.§ alapján a 2014/2015-ös tanévre.

 

Beadási határidő: 2014. július 2.

 

Beadás helye: TO ügyfélszolgálat 1.sz ablak

2014 Nyári kollégium

Kedves Hallgató!


A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsága a PTE SZMSZ 6. számú melléklete a Térítési és Juttatási Szabályzat (továbbiakban: TJSZ) 35. §-ában foglaltakra figyelemmel a 2014/2015-es tanév vonatkozásában, kollégiumi ellátásra az alábbi pályázatot írja ki.


Kollégiumi férőhely elnyerésére jogosult, „aki az Egyetemre felvételt nyert, illetve az Egyetemmel hallgatói jogviszonyban áll (továbbiakban: hallgató), függetlenül attól, hogy milyen képzési szakra, milyen tanulmányi rend szerint nyújtotta be felvételi kérelmét vagy létesített az Egyetemmel hallgatói jogviszonyt.”
[TJSZ 35. §,(3) bekezdés]

A dokumentumok, a kitöltési útmutató, a kiírás elérhető ahttp://www.pollackhok.hu/pollackhok_hu_Dokumentumtar - címen, kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a kiírást és a mellékelt útmutatót.

IT karrier lehetőség!

A Qualysoft Informatikai Zrt INGYENES JAVA képzést szervez egyetemi hallgatók és frissen végzett informatikusok számára. A képzés egy 14 hetes tantervre épül és a végző diákok számára remek karrier lehetőséget kínálunk Budapesten. Jelentkezz most, még vannak szabad helyek!