Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Pótfelvételi 2014

Még nem maradtál le semmiről, sőt, most éri meg diplomát szerezni a karunkon! Most pénzügyileg is támogatunk a diplomád megszerzésében!

 

Add be a Pótfelvételi jelentkezésedet most a 2014. szeptemberében induló képzéseinkre! A PTE Pollack Mihály Műszaki Kar - a 2014/15-ös tanév első szemeszterében - 50% költségtérítési kedvezménnyel segíti a most Pótfelvételi eljárással jelentkező hallgatóit diplomájuk megszerzésében.

Ne habozz, tudj meg mindent, jelentkezz most!

Pótfelvételin választható szakok

2014. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás

Alkalmassági pótfelvételi időpontok

Építészmérnök és Építőművész Szakmai Intézet - Mester felvételi KREDITELISMERTETÉSI ELJÁRÁS

Nyári munka "szakmai gyakorlat"

Villamosmérnök illetve végzős hallgatók sürgős jelentkezését várja kb 6-8 hetes nyári munkára a KONTAKT-Elektro Kft.

"Találkozzunk a Pollackon!" - HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT

A b2 transzdiszciplináris szakkollégium Erasmus tagozata hallgatói ötletpályázatot ír ki a PMMIK Boszorkány utcai épületének közösségi terei arculatának kialakítására. Az ötletpályázaton részt vehet a Pécsi Tudományegyetem – Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar, Művészeti Kar, Bölcsészettudományi Kar – Kommunikáció – és Médiatudományi Tanszék valamennyi hallgatója önállóan, vagy munkacsoportokat alkotva.

"Találkozzunk a Pollackon!" - HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT

Állásajánlat - toronyengedélyezési munkatárs

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Pécsi hatósági irodája egy éves határozott idejű, köztisztviselői jogviszony keretében betöltendő munkakörbe toronyengedélyezési munkatársat keres.

A munkavégzés helye: Pécs.

Sorrendmódosító Party

2014. június 30-án tartottuk a Bölcsészettudományi Karral közös szervezésű Sorrendmódosító Partynkat!  Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, akiket ez nem riasztott el, nagyon jól érezték magukat a Pollack QR kódos interaktív bejárásán és a Szenes Klubban folytatódó bográcsozás, közös játék alkalmával.