Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

ZÁRÓVIZSGÁRA JELENTKEZÉS

Felhívjuk a végzős hallgatók figyelmét, hogy a záróvizsgára való jelentkezés csak abban az eseten érvényes, ha az alábbi nyomtatványt kitöltve, aláírva leadják a Tanulmányi Osztályon.

adategyeztetés

Leadási határidő: 2013. június 7.

Web karbantartás

Értesítünk minden felhasználónkat, hogy karbantartási munkálatok miatt a PMMIK Webes rendszerei nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek csütörtök este (2013. 05. 16.) 19:00 és 20:30 között. A karbantartás érint minden webes alkalmazást, beleértve a beadást és a teremfoglalást is.

 

Elhunyt Dr. Tornai László

A PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai kar Gépészeti Intézetének Gépszerkezettan Tanszéke fájdalommal tudatja mindazokkal, akik tisztelték és szerették, hogy volt Tanszékvezetőnk és Intézetigazgatónk DR. TORNAI LÁSZLÓ Okl. közlekedésmérnök főiskolai tanár 85 éves korában súlyos betegségben 2013. május 2-án elhunyt.

Simonyi Nyári Egyetem

Tisztelt Hallgatótársaim!

Idén nyáron is elindul a PTE Közgazdaságtudományi karán a Simonyi Nyári Egyetem. A Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar lehetőséget kapott, hogy 10 hallgatónak helyet biztosítson a programban! A 6 hetes képzés június 14-től július 22-ig tart. A programra, a PTE minden karáról várják az üzleti élet iránt érdeklődő, angolul beszélő hallgatókat. Ezzel a nyári egyetemmel kiváltható a kötelező gyakorlat. A 6 hetes képzés után minden hallgató beszámolót ír, amit a karnak benyújt, ezzel igazolja, hogy részt vett a képzésen! Elsősorban gépész, villamos, informatikus hallgatóknak ajánljuk, de a többi szakról is jelentkezhetnek!

További információk és jelentkezés: http://portal.ktk.pte.hu/index.php?p=contents&cid=1528

Szakmai Nyílt Nap Karunkon

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagjai számára szervezett Szakmai Nyílt napra kerül sor 2013. május 14-én 10:00 órától Karunk A019-es előadójában.  Dr. Bachmann Bálint dékán úr dékáni köszöntője és bemutatkozó előadása után az érdeklődők külön termekben kapnak felvilágosítás a gépészmérnök, környezetmérnök, mérnök informatikus és villamosmérnök szakok képzési és kutatási tevékenységeiről.

A rendezvény ideje alatt az Egerben a VI. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Versenyen első és második helyezést elért pneumatikus autót lehet megtekinteni és kipróbálni a főépület melletti bitumenes focipályán.

A Szakmai Nyílt napon oktatóinkat és hallgatóinkat szeretettel látjuk!