Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Tanulmányi Csoport nyitvatartása

Tisztelt Ügyfeleink!

Értesítjük Önöket, hogy ügyfélszolgálatunkon a szolgáltatások 2013. 08. 22-ig (csütörtökig) munkanapokon, ügyeleti rendben, csak délelőttönként, 8:00 – 11:00-ig működnek.

Köszönjük megértésüket.

Diplomaosztó

A július 6-án tartott oklevélátadó ünnepélyen vehették át tanszékünk végzősei oklevelüket, bizonyítványukat.

A Boszorkány úti Pénztár nyitvatartása

KEDVES KOLLEGÁK, HALLGATÓK!

A BOSZORKÁNY ÚTI PÉNZTÁR LEGKÖZELEBBI NYITÁSA: 2013. 08. 15. CSÜTÖRTÖK

A SZÁNTÓ KOVÁCS LÁSZLÓ ÚTI PÉNZTÁR EGÉSZ ÉVBEN BIZTOSÍTJA A KOLLEGÁK ÉS HALLGATÓK SZÁMÁRA PÉNZÜGYEIK RENDEZÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉT. ( MELLÉKE: 22079 )

Televíziós gyakorlat

Július 6-án (szombaton) forgatási gyakorlatot tartunk televíziós hallgatókkal, a diplomaosztót vesszük fel. Közvetlenül előtte, illetve pénteken 11.30-kor megbeszélést tartunk. Szeretettel várunk olyanokat is, akik nem televíziós hallgatóink, de érdeklődnek a szak iránt. Aki jönne, jelentkezzen nálam emailben, megírom a további részleteket. Dr. Gocsál Ákos mb. tanszékvezető  (gocsal@gmail.com) 

Tanszékünk a facebookon!

Néhány nappal ezelőtt indítottuk facebookos oldalunkat, amelyet a képernyő alján, az elérhetőségek alatt található ikonnal lehet "lájkolni".

 

PTE Rektori Ösztöndíj: első 100 = 100ezer

Hiánypótló és egyben egyedülálló kezdeményezést indít útjára a Pécsi Tudományegyetem azért, hogy az elsőéves hallgatókat támogassa. A PTE-n számos ösztöndíjat alapítottak, hogy a finanszírozás szempontjából megújuló magyar felsőoktatás révén megnövekedett költségek ne terheljék fokozottan a hallgatókat. A legelső szemeszterüket alapszakon megkezdő hallgatók számára létrehoztuk a PTE Rektori Ösztöndíjat.

 

A PTE Rektori Ösztöndíját, azok a nappali, önköltséges alap- és osztatlan szakra felvételt nyert hallgatók kapják, akik első helyen jelölték meg PTE-t, és az első 100 legmagasabb pontszámot érték el.

 

PTE Rektori Ösztöndíj mértéke 100.000 forint, melyet az egyetem a diák költségtérítéséből ír jóvá az első tanulmányi félévben. A második félévtől hallgatóink már a PTE tehetség, tanulmányi és szociális ösztöndíjaira is pályázhatnak.

 A PTE Rektori Ösztöndíj teljes összege 10 millió forint, melyet a PTE Rektori Hivatala a külső partneri bevételekből biztosít.

 

Kérem minden munkatárs közreműködését a PTE Rektori Ösztöndíj kampány széles körű megismertetésében.

 

A programmal kapcsolatban további részleteket a http://felveteli.pte.hu/menu/95 internetes oldalon talál.

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Bódis József

a Pécsi Tudományegyetem rektora

PTE REKTORI ÖSZTÖNDÍJ: ELSŐ 100 = 100EZER

Hiánypótló és egyben egyedülálló kezdeményezést indít útjára a Pécsi Tudományegyetem azért, hogy az elsőéves hallgatókat támogassa. A PTE-n számos ösztöndíjat alapítottak, hogy a finanszírozás szempontjából megújuló magyar felsőoktatás révén megnövekedett költségek ne terheljék fokozottan a hallgatókat. A legelső szemeszterüket alapszakon megkezdő hallgatók számára létrehoztuk a PTE Rektori Ösztöndíjat.

A Tanulmányi Csoport nyitvatartása

Tisztelt Ügyfeleink!

Értesítjük Önöket, hogy ügyfélszolgálatunkon - munkatársaink továbbképzése miatt – a szolgáltatások 2013. 07. 02-án (kedd) és 2013. 07. 04-én (csütörtök) szünetelnek.

Köszönjük megértésüket.

TO