Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Startup Plastic Surgery innovációs ötletverseny

Van egy jó ötleted a műanyaghasználat vagy a műanyag, mint alapanyag újragondolására? ♻️ Akkor a Startup Plastic Surgery 2020 program neked szól. Olyan startup ötleteknek segítünk megvalósulni a négy hónapos időszak során, amelyek megoldást nyújtanak a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokra.  

online webinárium sorozat

Az NKFI Hivatal, a Magyar Bioeconomy Klaszter és az Agrárminisztérium összefogásában online webinárium sorozat kerül megrendezésre júniusban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Diplomadíj 2020

Kedves Diplomázó Építész(mérnök), Belsőépítész, Tájépítész(mérnök) és Településmérnök hallgatók!

Training possibilities to work with stainless steels

In a rapidly changing world, where building resilient infrastructure and sustainable architectural marvels is a must, stainless steels can be of help. Therefore, the International Stainless Steel Forum (ISSF) wants to inform you about the possibilities with this material. We would like to highlight two different training possibilities.

Pályázati felhívás

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar pályázatot hirdet az önköltséges/költségtérítéses finanszírozási formában tanulmányokat folytató hallgatói számára a 2020/2021-es tanév I. félévére megüresedett állami ösztöndíjas/államilag finanszírozott helyekre a Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 43.§-a alapján.


Pályázat - Diplomaterv ösztöndíj

A pályázat célja olyan tehetséges fiatalok díjazása és további kutató munkájuk ösztöndíjjal való segítése, akik innovatív, újszerű, saját ötletet is tartalmazó mérnöki tárgyú diplomamunkát készítettek.