Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

A PTE UTAZÓ NAGYKÖVETE TÁMOGATÁSI PROGRAM 2019

A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága  a PTE Szenátus által 2016 novemberében elfogadott Nemzetköziesítési Program keretében 2019. évre meghirdeti az A PTE Utazó Nagykövete elnevezésű pályázatot.

Erasmus + oktatói kreditmobilitás

Tisztelt Oktató Kolléga!

Ezúton szeretném felhívni a figyelmet az Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitási program 2019/2020-as projekt periódusában a MIK érdekeltségébe tartozó oktatói mobilitásra:


MÁV Területi Nyílt Nap

2019. október 1-jén első alkalommal a MÁV Területi Nyílt Napot szervez Pécsett a VOKE Vasutas Művelődési Házban, melyre nagy szeretettel várja a vasút iránt érdeklődő, felsőfokú tanulmányaikat folytató diákokat.

A nap amikor együtt vagyunk!

Az idei évben is prezentációs nappal készül az Építész Szakmai Intézet. A program, melyen a hallgatói prezentációk mellett az intézet oktatói is jelen lesznek, rendkívül fontos része a félév megkezdésének.

Közéleti Ösztöndíj

Közéleti Ösztöndíj

 Az EFOP-3.4.4-16-2017-00004; "A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a Pécsi Tudományegyetemen" című pályázat keretében a kar ösztöndíjpályázatot hirdet a hallgatók közéleti tevékenységének anyagi támogatására.

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

 A PTE Műszaki és Informatikai Kara kiemelt figyelmet fordít a legkiválóbbak elismerésére, ezért a 2015. évben a Baranya Megyei Mérnök Kamarával közösen alapított ösztöndíjprogram az idei évben is folytatódik, továbbá kiegészül a női kiválóság kiemelt támogatásával.

PTE MIK Demonstrátori Ösztöndíj

PTE MIK Demonstrátori Ösztöndíj

A PTE MIK ebben a félévben is meghirdeti a „Demonstrátori Ösztöndíj”-at a kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítményt nyújtó hallgatók oktatást támogató munkájának anyagi és tanulmányi jellegű elismerésére.

FIGYELMEZTETÉS

Tisztelt MIK-es Dolgozók és Hallgatók!

E hét folyamán az időjárási körülmények függvényében elkezdjük az É81 és G56 csarnokok környezetében az ültetőgödrök kiásását.