Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Zöld Egyetem Programban hírek

Kedves Zöld Egyetem Programban Résztvevők! 

Nagy örömmel tájékoztatunk Benneteket arról, hogy a londoni központú, tekintélyes Times Higher Education (THE) legfrissebb nemzetközi rangsorában a PTE Zöld Egyetem Programon keresztül benyújtott kérdőív értékelése megtörtént és kihirdetésre  került  a University Impact Rankings 2021 eredménye.


Legyél Te a Kollégánk!

Top-Ár Kft. felhívásai. Cégünket 2010-ben alapítottuk családi vállalkozásként. 

Fő profilunk: magas-, és mélyépítési vízszigetelés. Szemléletmódunk a kezdettől fogva arra irányult, hogy az elvégzett munkáink hosszútávon eredményt mutassanak, mellyel megalapozzuk a cég biztos jövőjét. A megvalósult és egyre nagyobb projekteknek köszönhetően vállalkozásunk évre-évre növekszik, így megbízható munkaadók vagyunk munkavállalóink számára. 

Mottónk: "Nem a kapcsolattal érjük el eredményeinket, hanem az eredmények alapozzák meg a jó kapcsolatot partnereinkkel." 

Környezetvédelmi és munkavédelmi technikus /Szolnok - Autóipar

A környezetvédelemmel kapcsolatos normák ellenőrzése és alkalmazása annak érdekében, hogy a vállalat által a környezetre gyakorolt hatás minimalizálható legyen. A munkavédelemmel kapcsolatos normák bevezetése és a gyakorlatban való alkalmazása. Balesetek leredukálása, biztonságos munkakörnyezet fentarthatósága.

Mérnöklét, Paramentesítő, Lelazula: blogot írnak a PTE mérnökhallgatói

Pókhálóból golyóálló mellény? Biomimetika! Sci-fi-brutalista és rózsaszín-labirintus építészet a YouTube-on, avagy hogyan kommunikál építészetet a videóklip; Halogatás ellen „paradicsomtechnika” – ez neked is beválik! Egyetemistaként a munka világában, avagy aki korán kel, aranyat lel – ez csak néhány téma a www.mernoknok.hu oldalon vezetett blogról, amelyet a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának (PTE MIK) mérnökhallgatói írnak.

FameLab tudományos előadói verseny

2021-ben negyedik alkalommal kerül megrendezésre a FameLab tudományos előadói verseny a Magyar Tudományos Akadémia és a British Council Magyarország közös szervezésében.