Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

IV. Hatékony Vízellátás Konferencia

Tisztelettel várunk online vagy személyesen minden érdeklődő kollégát, hallgatót  2020. szeptember 10-én 9:30-tól csütörtökön az alábbi rendezvényen: MMK szakmai továbbképzés  - IV. Hatékony Vízellátás Konferencia 

Helyszín: Pécs, PTE MIK Boszorkány u. 2. A010 terem.

Pályázat kétoldalú tudományos és technológiai (TéT) együttműködés támogatására

Az NKFI Hivatal honlapján elérhető a „Pályázat kétoldalú tudományos és technológiai (TéT) együttműködés támogatására”, amely felhívás a résztvevők mobilitása és a szakembercsere támogatásával segíti a nemzetközi kétoldalú tudományos és technológiai (TéT) együttműködés keretében folytatott kutatási projektek elindítását vagy a már létező együttműködés elmélyítését.

Pályázati felhívás Oktatásfejlesztési Ötletversenyre

Szeretnénk felhívni a figyelmét a PTE ÁOK/GYTK szervezésében meghirdetett oktatásfejlesztési ötletversenyre. A pályázat célja új, innovatív oktatási vagy oktatás támogatási megoldások kitalálása illetve megvalósítása, melyek egy adott kar, karok egy csoportja vagy a PTE egésze számára hasznosak lehetnek.

Engineering for People | Design Challenge

Engineering for People | Design Challenge

Are you a motivated student studying engineering or architecture?

Do you have a reasonable command of English and enjoy collaborating and networking with other students on international projects?

In Memoriam Prof. Dr. Kistelegdi István Ybl díjas építész

Temetés időpontja: 2020. szeptember 15. 14.00 óra

Helyszín: Pécsi Köztemető Díszterem


Pótolhatatlan veszteség érte a magyar felsőoktatási építészképzést,  az építőművészeti DLA képzést,  a műszaki tudományos és a Magyar Építészkamarai életet. Életének 76. évében elhunyt Prof. Dr. Kistelegdi István a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának professzor emeritusa, a pécsi egyetemi szintű építész képzés egyik alapító professzora.

LAKNI KELL ÉPÍTÉS esemény 2020

LAKNI KELL ÉPÍTÉS esemény 2020

PTE MIK Építész Szakmai Intézet és a PTE MIK b2 Transzdiszciplináris Szakkollégium szervezésében LAKNI KELL 2020 ÉPÍTÉS