Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Alumnus állásajánlat

Kedves Alumnus! Ezúton is szívből örülünk, hogy alumnusaink között tudhatjuk Önt, és reméljük, hogy már megtalálta vagy hamarosan megtalálja azt munkát, amit nap mint nap szívesen végez majd. 

Építészeti ötletpályázat családi házak tervezésére

Építészeti ötletpályázat indul családi házak tervezésére. Szakmagyakorló építészeken kívül pályakezdők és egyetemi hallgatók is pályázhatnak, egy pályázó több kategóriában is nyújthat be megoldásokat. A díjazott tervek alapján alakítják ki a jövő évtől elérhetővé váló Nemzeti Mintaterv Katalógus kínálatát.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése (Pécs, Széchenyi tér 1.)  pályázatot hirdet a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 18/2013. (V.22.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: SZMSZ) 50.§ (2) bekezdésében foglaltak alapján a közgyűlés állandó bizottságai munkáját segítő gyakornoki feladatok ellátására. 

Véradás

A Pécsi Tudományegyetem és az Országos Vérellátó Szolgálat közös véradást szervez, amelyre 2019. április 30-án, kedden kerül sor 8.00-18.00 óra között.

ITU World Telecom 2019 konferencia

A Nemzetközi Távközlési Egyesület (International Telecommunication Union, ITU) évente megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciájának idén második alkalommal ad otthont Budapest. 2015 sikeres eseménye után, az ITU World Telecom 2019 a Hungexpo területén kerül megrendezésre 2019. szeptember 9-12. között.

5th International Scientific Conference

Dear colleague, It is our great honor and pleasure to invite you to 5th International Scientific Conference on Knowledge Based Sustainable Development – ERAZ 2019. 

Álláslehetőség!

Légtechnikával foglalkozó cégünk németül beszélő épületgépész mérnököt keres

Tanulástechnika képzés

Vannak időszakok egy egyetemi hallgató, vagy bárki életében, amikor egyszerűen nem megy a tanulás, nem sikerül egy információ befogadása, egy anyag, tanulmány feldolgozása, ismereteinek elsajátítása.