Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

CAMPUS MUNDI – külföldi szakmai gyakorlat

A pályázat célja, hogy a hallgatók a külföldi fogadó intézménynél teljesített szakmai gyakorlatuk alatt tanulmányaikhoz szorosan kötődő szakmai tapasztalatokat, kompetenciákat és készségeket szerezzenek, melyek hazatérésüket követően a magyar munkaerőpiacon való elhelyezkedésben előnyt biztosítanak. A pályázat véglegesítésének határideje: 2020. június 30.

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra

A Mészáros Lázár ösztöndíjat elnyert hallgatókkal köthető ösztöndíjszerződésekről, valamint az ösztöndíjak folyósításának rendjéről szóló 45/2017. (VIII. 31.) HM utasítás alapján a katonai oktatást is folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.


Új Nemzeti Kiválóság Program 2020/2021-es tanévre

Örömmel tájékoztatom, hogy az Új Nemzeti Kiválóság Program 2020/2021-es tanévre vonatkozó ösztöndíj pályázati kiírásai 2020. május 28-án megjelentek. A pályázathoz kapcsolódó minden információ és dokumentáció elérhető az alábbi linken: http://www.unkp.hu Beadási határidő: 2020.06.30

Grant of Colour verseny

A verseny feladata egy ideális oktatási helyszín megjelenítésének elkészítése, amely a “Color Study” tanulmányon alapul, illetve ötvözi a tervezési szakértelmet és színek mögött álló pszichológiát. A beadási határidő 2020.08.31.

Közbeszerzési kiválósági díj - 2020

A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2020 elnyerésére