Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Francia ösztöndíjprogram diákok, fiatal és szenior kutatók számára

Örömmel tájékoztatom Önt, hogy a francia kormány a 2019-2020-ös tanévre is indìt ösztöndíjprogramot olyan diákok, fiatal és szenior kutatók számára, akik mester/doktorandusz tanulmányokat vagy poszdoktorandusz kutatást szeretnének folytatni Franciaországban.

Angol nyelvi kurzusok a kar dolgozói és oktatói számára

Kedves Kolléganő!
Kedves Kolléga! 

Örömmel tájékoztatom, hogy a PTE MIK a 2018/2019 tanév második szemeszterében ismét térítésmentes 40 órás (heti 2x2 óra) angol nyelvi kurzusokat hirdet a kar dolgozói és oktatói számára az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 pályázat keretében.

Elektromos versenyautó építés

Tisztelt Hallgatók! Az újra alakult Juhász Jenő szakkollégium keretében egy elektromos versenyautó épül Karunkon, a Formula Student nemzetközi versenysorozatra. Ha érdekelnek az autók, a versenyzés, vagy csak egy új területen szeretnél tapasztalatot szerezni, itt a lehetőség. 

Junior mérnököket keresünk!

Amennyiben:

  • frissen végzett vagy végzéshez közelálló Villamosmérnök vagy,
  • szeretnéd az iskolai anyagot a gyakorlatban is használni,
  • nem szereted a konzerv megoldásokat, 
  • a munkádat nem csak papírra vetve akarod látni 

állásajánlat - J-TERV ÉPÍTÉSZ Kft.

Kezdő építészmérnököt (végzettséggel nem rendelkező hallgató esetében nyelvvizsgára várót) keresünk szerkesztői, előkészítői munkára ArchiCAD ismerettel és angol vagy német nyelvtudással nagykanizsai munkahelyre.

E-LIT – Tervezd a jövőd!

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!