Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Professzor Liam (William) O'Brien előadása

Professzor Liam (William) O'Brien, PhD, P. Eng a Carleton Egyetemről (Ottawa, Canada) doktorandusz hallgatóknak és témavezetőiknek tart előadást tudományos kutatási kérdésekről és publikációs lehetőségekről.

AKUSZTIKAI SZAKMAI NAP

Az Optikai, Akusztikai, Film- és Színháztechnikai Tudományos Egyesület 2023. május 19-én 9 órától akusztikai szakmai napot tart „Akusztika a jövő nemzedékéért” címmel, a Herman Ottó Intézet konferenciaközpontjában (1223 Budapest, Nagytétényi út 190.).

Forgalmirend változások 2023. május 11-12-én

Kedves Kollégák, kedves Hallgatók!

A 2023. május 12-én megrendezésre kerülő Tour de Hongrie, illetve az I. Decathlon Kerékpáros Gurulás rendezvények miatt 2023. május 11-12-én az alábbi forgalmirend változásoklépnek életbe.

A rendezvények befolyásolhatják a Karra való eljutás módját és idejét, ezért ajánljuk az alábbi információt Mindenki szíves figyelmébe.

KEDVEZMÉNYES SZÍNHÁZI AJÁNLÓ

A 10. Színházi Olimpia keretein belül a Pécsi Nemzeti Színházba érkezik William Shakespeare: III. Richárd című drámája, az Újvédéki Színház előadásában.

Kedves Kultúrabarátok!

Szeretettel invitáljuk Önöket a Zsolnay Negyedbe!

Íme a közelgő Zsolnay Piknik 2023  programja:

Janus a Vöröskeresztért - PTE KTK Véradás

Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a „Janus a Vöröskeresztért” véradási eseményt, amely a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium főszervezésében kerül megrendezésre, 2023. május 3-án 9:00-12:00, a PTE KTK 323/1. termében (7622 Pécs, Rákóczi út 80.) . Az eseményen való részvétellel az Országos Felsőoktatási Véradóverseny (OFV) keretein belül értékes fesztivál bérleteket nyerhettek!

Idén is nyerni mennek a KaMIKazék!

Idén is nyerni mennek a KaMIKazék!

Már javában edzenek a MIK sárkányhajósai, a KaMIKazék, hogy május 13-án ismét megmutathassák: ők a legkiválóbbak az egyetemi karok között rendezett sárkányhajóversenyen.