Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

EQUITONE pályázat gyakorló építészek és építészhallgatók részére

„A szépség és ésszerűség egysége” mottóval hirdeti meg idén a mára hagyományos, építészek és építészhallgatók munkájának elismerésére hivatott pályázatát a környezetbarát szálcement homlokzatburkolatokat gyártó Equitone. Az 1 100 000 Ft összedíjazású versenyre 2020. február 10-ig várja a zsűri a kész és az akár terv szinten lévő épületek anyagait, és a hallgatói terveket.

Erasmus+ Hallgatói Mobilitási Program 2020/2021-es tanévre

Kedves Hallgatók!

Megjelent az Erasmus+ Hallgatói Mobilitási program 2020/2021-es akadémiai tanévre szóló kiírása! 

Pályázható országok: Ausztria, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Lengyelország, Makedónia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Törökország. 

Kari információs nap: 2020. március 4.-én 9.00-12.00-ig az Aulában, majd prezentációs előadások: 12.30-13:30 B-124 Dékáni Tárgyalóban

További információ:
Somfai Réka, Nemzetközi Kapcsolatok és Erasmus Iroda, B-011.

NYITOTT IRODÁK - ÉPÍTŐMÉRNÖK TANSZÉK

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Építőmérnök Tanszéken 2020. február 14-én, a Nyitott Irodák kezdeményezés keretében minden tanszéki oktató elérhető lesz a honlapon megjelölt irodákban.

Bátran keressenek bennünket 9:00-13:00 óra között, ha bármiféle kérvényt kell aláírnunk, vagy ha egyéb más kérdésük/kérésük van, amit személyesen szeretnének megbeszélni.

Várjuk Önöket! 

Az Építőmérnök Tanszék Oktatói

Posztgraduális ösztöndíj

A Deutsche Bundesstiftung Umwelt, a Német Szövetségi Környezetvédelmi Alapítvány környezettel kapcsolatos témákban posztgraduális ösztöndíjat hirdetett meg. A pályázati határidő: 2020. március 10.

EQUITONE építész és építészhallgatói pályázat 2019

Beadási határidő: 2020. február 10. „A szépség és ésszerűség egysége” mottóval hirdeti meg idén a mára hagyományos, építészek és építészhallgatók munkájának elismerésére hivatott pályázatát a környezetbarát szálcement homlokzatburkolatokat gyártó Equitone.

Álláshirdetés - Környezetmérnök gyakornok

A Hauni Hungaria több mint 1300 magasan képzett munkatárssal a régió egyik legerősebb vállalata. Hasznos tapasztalatra szeretnél szert tenni, amit később is kamatoztathatsz? Csatlakozz hozzánk, mint Környezetmérnök gyakornok!