Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Állásajánlat

 A KOMÉTA 99. Zrt felvételt hirdet villamosmérnök munkakörbe.

Álláspályázat

Felhívás építészmérnök és építőmérnök végzettségű személyek számára!

Bútor tervezői álláshirdetés

Kedves Leendő Kollégánk.  Az Aszmann Bútor ’97 Kft Bútortervezéshez és az ahhoz kapcsolódó munkakörökbe munkatársat keres.  Cégünk több mint 20 éve foglalkozik egyedi bútorok gyártásával és installálásával. Immáron 5 éve saját telephelyünkön Pellérden űzzük az ipart, 25 fős csapatunkkal, jól felszerelt gyártó műhelyünkben, kellemes környezetben. 


Pályázati felhívás a PTE kiemelt külföldi partnerintézményeibe

Tisztelt Munkatársak! A PTE Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatósága pályázatot ír ki a PTE kiemelt partnerintézményeibe kétoldalú kapcsolatok keretében kiutazó (PTE) oktatók utazási költségeinek és napidíjának támogatására. A szállást a fogadó egyetem biztosítja.


Magyar Energia Szimpózium 2019

Magyar Energetikai Társaság (MET) meghirdeti évenként megrendezésre kerülő konferenciáját, az immáron XXIII. Magyar Energia Szimpóziumot (MESZ), valamint a szakmai előadások benyújtásának lehetőségét.

Internet Generation Day Budapest

A VISSZASZÁMLÁLÁS ELINDULT! Már csak két hét és az innovációs világ egyik legmeghatározóbb szakmai eseménye Magyarországra érkezik.

Tanévnyitó és Orientációs Nap

Karunk szeptember 2-án Orientációs Napot tart, a délután folyamán pedig sor kerül az Ünnepélyes Tanévnyitóra. Az Orientációs Napon az első évfolyamos hallgatók számára bemutatásra kerülnek a különböző egyetemi szakok, szervezetek és sok más hasznos információ!

Pécs-Pogány repülőnap

Pécs-Pogány repülőnap

2019. augusztus 24-én megrendezésre kerül a Pécs-Pogányi Repülőtér nyílt napja.