Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Dékánválasztás

A PTE MIK dékánválasztási eljárásában vélemény nyilvánító Összoktatói Értekezletére kerül sor 2017. december 19-én kedden 10 órától az A010-es 400 fős előadóteremben.
A választást napirendjére tűző Kari Tanács 2017. december 20-án szerdán 10 órakor lesz a B224-es Konferencia teremben.

A szélesebb közvélemény tájékoztatására, a választás lezárásáig elérhetővé válnak a dékáni pályázatok.

Dr. Bachmann Bálint Mestertanár Aranyérem kitüntetést kapott

Dr. Bachmann Bálint Mestertanár Aranyérem kitüntetést kapott

Dr. Bachmann Bálintot, a PTE Műszaki és Informatikai Kar dékánját Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesítette az Országos Tudományos Diákköri Tanács a magyar felsőoktatás műhelyeiben folyó diáktudományos tevékenységet támogató, színvonalas és eredményes munkájáért.

A Nemzet Művésze díjat kapott Dévényi Sándor

Dévényi Sándor építész, Csukás István író, költő, Kiss Anna költő, drámaíró vehette át az elismerést. "A díjat kiérdemelt alkotók az elmúlt évtizedekben képességeik kivirágoztatásával egyfolytában bizonyították a nemzet iránti hűségüket." - hangsúlyozta Fekete György az ünnepélyes díjátadón.

Előrehozott záróvizsga jelentkezés

Amennyiben a 2017/2018-as tanév keresztfélévében MSc képzésre kíván jelentkezni, előrehozott záróvizsgára szükséges jelentkeznie.

Éld ki a kreativitásod!

Ismét nagyszerű lehetőség nyílik, hogy a hallgatók megmutassák tehetségüket! A Zalakerámia és a Magyar Kerámia Szövetség lakberendezői versenyt hirdet tanulók (építész, belső építész, lakberendező, designer szakokon tanulók) és végzett szakemberek részére.