Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Álláshirdetés építőmérnököknek

A Rákosy Glass Kft. álláslehetőséget kínál építő-, vagy építészmérnökök számára, illetve műszaki előkészítő pozíció betöltésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért

A L’ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével – idén már tizenhetedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíj pályázatát a nemzetközi L’ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2020. évre.


Kutatás - nemzetközi tudományos együttműködés keretében

Egy nemzetközi tudományos együttműködés keretében kutatást végzünk „Társas alkalmazkodás stresszhelyzetben” címmel Prof. Marina Butovskaya (Orosz Tudományos Akadémia) vezetésével és további 22 ország kutatóinak bevonásával. 

Google - Looking for a student leader

Dear students, Google is looking for students to be leaders on campus for the Developer Student Clubs program. Interest form closes May 15, 2020 at 11:59pm, PST.

Somogy Megyei Építész Kamara - Diplomadíj pályázat

Felhívás Diplomadíj pályázatra. A Somogy Megyei Építész Kamara " Lamping József Diplomadíj 2019" címen pályázatot hirdet 2019. évben diplomázott, végzett Somogy megyében lakó vagy Somogy megyei helyszínre diplomamunkát készített építészek, építészmérnökök és építész-, kert- és tájtervező művészek számára. A pályázatok leadásának határideje: 2020. május 31.

NKM vállalati ösztöndíj

Az NKM, azaz a Nemzeti Közművek ahogy az előző tanévben, idén is várja a villamosmérnök hallgatók jelentkezését vállalati ösztöndíjára.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy segítsenek felhívásunkat eljuttatni az érintett hallgatóknak.