Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Jubileumi diplomaosztás

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara minden év májusában jubileumi díszoklevelet ad át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin), illetve 75 (platina) éve vagy még régebben végzett építészmérnökök számára. Az egyetem ezzel szeretné megköszönni szakmai munkájukat, illetve elismerni szaktudásukat, amelyet az ország és a világ gyarapítására fordítottak.

Ez a hét is a tudományról szól Pécsett

Ez a hét is a tudományról szól Pécsett

A Pécsi Tudományegyetem rendezi meg az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) által támogatott III. Nemzetközi Interdiszciplináris 3D Konferenciát, melyet október 5-én és 6-án látogathatnak meg a Szentágothai János Kutatóközpontban.

XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil Verseny 2018

XI. Nemzetközi Aventics Pneumobil Verseny 2018

Az egri Aventics Hungary Kft. tizenegyedik alkalommal hirdet versenyt felsőoktatási intézmények hallgatóinak, pneumatikus hajtással rendelkező járművek tervezésére és kivitelezésére.

Felhívás SCIndikátor Országos Tudománykommunikációs versenyre

A Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) megalakulása óta stratégiai célként tűzte zászlajára a tudomány népszerűsítését és a fiatal generáció - kiemelten a lányok - érdeklődésének felkeltését olyan hiányszakmák iránt, mint például az informatikai és mérnöki terület.

JUDO MEFOB 2017

2017. november 5-én kerül megrendezésre a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (MEFOB) judo sportágban.