Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Bartók-díj átadóest

BERTÓK-DÍJ átadó est - ingyenes koncert december 6-án a JELENKOR kiadóval koprodukcióban

Nyílt nap járványügyi szabályai

Kérjük a Hallgatókat és az Oktatókat, hogy a  2021.12.03-án megrendezésre kerülő Nyílt Nap járványügyi szabályaival kapcsolatban az alábbi dokumentum szerint szíveskedjenek eljárni. 

EURÓPAI HULLADÉKCSÖKKENTÉSI HÉT

„Hulladékcsökkentés felsőfokon, PTE-módra, avagy bánj a hulladékkal ÖKOsan!” Kedves Egyetemi Polgár! „Az Európai Hulladékcsökkentési Hét elnevezésű kampány minden évben a hulladékmegelőzés más-más aspektusára összpontosít. A 2021. november 20-28. között megrendezésre kerülő idei tematikus hét kiemelt témája a „körkörös közösségek”.

Kedves Kultúrbarátok!

Közelednek a karácsonyi ünnepek, év végi összejövetelek, baráti találkozók, az ajándékozás örömei, gondjai. Szeretnénk ehhez egy kis segítséget adni ötleteinkkel, program javaslatainkkal.

A Pécs Advent programja e hét pénteken indul a Széchenyi téren, szeretettel várjuk Önöket borozgatni, vásárolni, élvezni a fényfestés csodáit.

Emellett a  jövő év néhány előadására, koncertjére megnyitottuk már a jegyértékesítést, hisz a legszebb ajándék a közös élmény lehet szeretteikkel, munkatársaikkal.

Csemegézzenek belőlük, legyen a kultúra is ajándék a fa alatt !

ANGYALBATYU ORSZÁGOS AJÁNDÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ

Készíts ANGYALBATYUT egy nehéz sorsú gyermeknek! Hogyan készíthetek ajándékot? Keress egy jó állapotban lévő, üres dobozt! Ezután döntsd el, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod.

ÚJRA SZABAD AZ ÚT AZ USA-BA! ISMÉT MEGNYÍLT A CAMP AMERICA PROGRAM!

Kedves Diákok! 2021. október 25-én az amerikai külügyminisztérium bejelentette, hogy enyhítenek a másfél éve fennálló utazási korlátozáson és az Európából utazók 2021. november 8.-tól ismét beléphetnek az Amerikai Egyesült Államokba! Biztonságotok érdekében persze továbbra is folyamatosan figyeljük a WHO, valamint a magyar és az amerikai kormány hatályos rendelkezéseit, de mostantól J1-es programjaink újra nyitva állnak, várjuk jelentkezéseiteket!