Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

2018 évi Intézményi Kiválósági Támogatás

A pályázat benyújtási határideje 2018.05.29.

A PTE Vezetői Értekezlet döntése alapján a 2018 évi Intézményi Kiválósági Támogatás terhére összesen 100 millió Ft forrás áll rendelkezésre a fiatal kutatók egyéni kutatási és innovációs tevékenységének támogatására és a  kutatói tehetségcentrumok fejlesztésére.

Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal útügyi referens munkakör

Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályára útügyi referens munkakör betöltésére.

Álláslehetőség - rendszermérnök

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Budapesti, XV. kerületi, 27 éves számítástechnikai Kft. folyamatosan bővülő csapatába keres hálózati rendszermérnök munkatársakat.

Pécsi Állatkert alkotói pályázat

A Pécsi Állatkert alkotói pályázatot hirdet, melynek témája: „Az állatkertek küldetése”.

Beküldési határidő: 2018.06.06.

Építésfelügyeleti hatósági szakügyintéző

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. június 15.

Vas Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45.§ (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály építésfelügyeleti hatósági szakügyintéző munkakörének betöltésére.


Fémlemezfedés az építészetben

Taroltak a PTE MIK-esek a Prefa által kiírt „Fémlemezfedések az építészetben” címet viselő pályázaton. A pályázók két kategóriában adhattak le alkotásokat.

Eredményes volt a Lamping József diplomadíj

Eredményesen szerepeltek végzett diplomásaink a Somogy megyei diplomadíj pályázaton. A Lamping József diplomadíjjal a Somogy Megyei Építész Kamara jutalmazta a legjobb diplomatervet, melynek Somogy megyei illetőségű a tervezője és/vagy tervezési helyszíne. 

MIK-es sikerek a PTE Innovációs napon

A PTE Innovációs díj 2018 elnyerésére három kategóriában lehetett pályázni: legígéretesebb kutató-, PhD- vagy TDK munka. 

2018. május 7-én a PTE Innovációs napján kerültek kihirdetésre az idei díjazottak.

Innováció menedzsment képzés

Van egy jó ötlete, találmánya, de nem tudja mihez kezdjen vele? Fél, hogy valaki ellopja, vagy megelőzi a piacon? Hogyan találhat befektetőt, hasznosító partnert?    

A Pécsi Tudományegyetem ingyenes innováció menedzsment képzést indít oktatói, kutatói, hallgatói és együttműködő ipari partnerei számára.