Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Diákhitel

KEDVEZŐ VÁLTOZÁSOK A DIÁKHITELNÉL

A kialakult járványügyi helyzetben a hallgatók számára elérhető munkalehetőségek jelentősen szűkültek, ezért tanulmányaid és megélhetésed további finanszírozása hirtelen problémássá válhat. 

Pályázati felhívás - Beruházási mérnök pozícióra

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed.  Csatlakozz a Dalmand Zrt. csapatához Beruházási mérnökként! 


Pályázati lehetőség - Diplomataképző Program

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.

Ingyenes inkubátor program

EIT CLIMATE-KIC RETROFIT STARTUP ACCELERATION  Új, ingyenes, féléves startup inkubátor program indul – fókuszban az épületkorszerűsítési és építőipari innovációk.

Nemzetek Európája Karrierprogram

Az Igazságügyi Minisztérium tájékoztatta tárcánkat, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel való együttműködésben meghirdetésre került a Nemzetek Európája Karrierprogram. Jelentkezési határidő: 2020. május 15.


Rajz-alkalmassági és felvételi gyakorlati vizsgára előkészítő tanfolyam

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar (MIK) Vizuális Ismeretek Tanszékének szervezésében február 15-én indult a Rajz-alkalmassági és felvételi gyakorlati vizsgára való előkészítő tanfolyam, melyet márciustól online, távoktatásban végezhetnek a diákok minden szombaton 13 órától 16 óráig.