Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

online webinárium sorozat

Az NKFI Hivatal, a Magyar Bioeconomy Klaszter és az Agrárminisztérium összefogásában online webinárium sorozat kerül megrendezésre júniusban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Diplomadíj 2020

Kedves Diplomázó Építész(mérnök), Belsőépítész, Tájépítész(mérnök) és Településmérnök hallgatók!

Training possibilities to work with stainless steels

In a rapidly changing world, where building resilient infrastructure and sustainable architectural marvels is a must, stainless steels can be of help. Therefore, the International Stainless Steel Forum (ISSF) wants to inform you about the possibilities with this material. We would like to highlight two different training possibilities.

Pályázati felhívás

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar pályázatot hirdet az önköltséges/költségtérítéses finanszírozási formában tanulmányokat folytató hallgatói számára a 2020/2021-es tanév I. félévére megüresedett állami ösztöndíjas/államilag finanszírozott helyekre a Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 43.§-a alapján.


Pályázat - Diplomaterv ösztöndíj

A pályázat célja olyan tehetséges fiatalok díjazása és további kutató munkájuk ösztöndíjjal való segítése, akik innovatív, újszerű, saját ötletet is tartalmazó mérnöki tárgyú diplomamunkát készítettek.

CAMPUS MUNDI – külföldi szakmai gyakorlat

A pályázat célja, hogy a hallgatók a külföldi fogadó intézménynél teljesített szakmai gyakorlatuk alatt tanulmányaikhoz szorosan kötődő szakmai tapasztalatokat, kompetenciákat és készségeket szerezzenek, melyek hazatérésüket követően a magyar munkaerőpiacon való elhelyezkedésben előnyt biztosítanak. A pályázat véglegesítésének határideje: 2020. június 30.

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra

A Mészáros Lázár ösztöndíjat elnyert hallgatókkal köthető ösztöndíjszerződésekről, valamint az ösztöndíjak folyósításának rendjéről szóló 45/2017. (VIII. 31.) HM utasítás alapján a katonai oktatást is folytató intézményekben nem megszerezhető végzettséget igénylő beosztások feltöltése érdekében Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.