Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Új Nemzeti Kiválóság Program 2020/2021-es tanévre

Örömmel tájékoztatom, hogy az Új Nemzeti Kiválóság Program 2020/2021-es tanévre vonatkozó ösztöndíj pályázati kiírásai 2020. május 28-án megjelentek. A pályázathoz kapcsolódó minden információ és dokumentáció elérhető az alábbi linken: http://www.unkp.hu Beadási határidő: 2020.06.30

Grant of Colour verseny

A verseny feladata egy ideális oktatási helyszín megjelenítésének elkészítése, amely a “Color Study” tanulmányon alapul, illetve ötvözi a tervezési szakértelmet és színek mögött álló pszichológiát. A beadási határidő 2020.08.31.

Álláshirdetés építőmérnököknek

A Rákosy Glass Kft. álláslehetőséget kínál építő-, vagy építészmérnökök számára, illetve műszaki előkészítő pozíció betöltésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért

A L’ORÉAL Magyarország és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság - a Szociális Innováció Alapítvány a Kelet-Európai Térség Fejlesztéséért - útján, a Magyar Tudományos Akadémia védnökségével – idén már tizenhetedik alkalommal hirdeti meg ösztöndíj pályázatát a nemzetközi L’ORÉAL-UNESCO FOR WOMEN IN SCIENCE program szellemében, 2020. évre.


Kutatás - nemzetközi tudományos együttműködés keretében

Egy nemzetközi tudományos együttműködés keretében kutatást végzünk „Társas alkalmazkodás stresszhelyzetben” címmel Prof. Marina Butovskaya (Orosz Tudományos Akadémia) vezetésével és további 22 ország kutatóinak bevonásával.