Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

NEMZETI FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet, illetve a Pécsi Tudományegyetem SzMSz 6. számú melléklete, azaz a PTE térítési és juttatási szabályzata 17.§ alapján a 2017/2018-as tanévre.

STAY on TRACK Day

STAY on TRACK Day

A Veszprémi Continental Hungary, járműipari elektronika fejlesztő és tesztelő részlege bemutató napot szervez, melyre a PTE mérnökhallgatóit is szeretettel várj

Hallgatói ötletbörze

Ingatlanfejlesztési tanulmány készítése a kiíró által megajánlott témakörökből – pályázat szakmai mentorokkal

Erasmus+ pályázat adminisztratív munkatársak számára

A mai nappal kiírásra került az Erasmus+ személyzeti mobilitási pályázat. Jelen levélben a pályázattal kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze. Kérjük, hogy a teljes körű tájékozódás érdekében olvassák el a pályázati kiírást.p>

Különleges installáció az egyetem 650 éves jubileuma alkalmából

Különleges installáció az egyetem 650 éves jubileuma alkalmából

Hogyan lehet a síkbeli alkotásokat és geometriai szerkezetüket valós térbeli formák képeiként értelmezni? Ehhez nyújtanak egy lehetséges megoldást a többdimenziós kockák háromdimenziós modelljei, melyeket a geometria és a művészetek kapcsolatának tanulmányozásához Vörös László, a Pécsi Tudományegyetem docense saját fejlesztésű segédprogramok és számítógépes ábrák segítségével alkalmazott a jubileum által ihletett legújabb „képszobrának” megalkotásakor.

Építéshatósági ügyintéző

Gyulai Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Gyulai Polgármesteri Hivatal Építéshatósági Osztály építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére. 

Új Nemzeti Kiválóság Program 2017/2018

Az Új Nemzeti Kiválóság Program (a továbbiakban: ÚNKP) Magyarország Kormánya által a nemzeti felsőoktatási kiválóság támogatására alapított ösztöndíjprogram.