Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Komoly elismerést kapott a magyar fészek+ mintaház

Négy díjjal is jutalmazta a Solar Dechatlon egyetemi innovációs házépítő világverseny zsűrije a Pécsi Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem és az algír Blidai Saad Dahlad Egyetem konzorciumában jegyzett mintaházat, a Hungarian Nest+ projektet.

Állásajánlat

Fónagy dóra stúdió keres design orientált projektjeihez (hotel, étterem, család/ház) többéves gyakorlattal (vagy kezdő minimum 1-2 éves munka tapasztalattal} rendelkező építészeket!

Hello Wood Építész Mustra

A július 5-12. között, a Tokaji borvidéken lezajlott harmadik Hello Wood Építész Mustra keretében Olaszliszka a PTE csapatának hála, két új alkotással lett gazdagabb: egy híddal és egy játszótérrel.

Tanulmányi Ösztöndíjprogram

A Paks II. Zrt. a 2019/2020. tanév I. félévétől Tanulmányi Ösztöndíjprogramot indít alapképzésben és mesterképzésben részt vevő, gépészmérnök és villamosmérnök hallgatók számára.

Neptun karbantartás

Kedves Hallgatóink! Értesítem Önöket, hogy a Neptun tanulmányi rendszer adatbázis karbantartási munkálata miatt előreláthatólag 2019.07.15-2019.07.19. között nem működikEzen okból a Tanulmányi Osztály munkatársainak nem áll módjában jogviszony igazolást, kreditigazolást kiadni, abszolváltatást végezni, adatváltozást bejegyezni stb. Oklevél átvételére és nyelvvizsga bemutatásra van lehetőség. Megértésüket köszönjük!  Tanulmányi Osztály 

Állásajánlat

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya álláspályázatot hirdetett útügyi feladatok ellátására vonatkozóan határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszony keretében építőmérnökök és közlekedésmérnök számára.