Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjpályázat

A Magyar Művészeti Akadémia (a továbbiakban: MMA) három évre szóló, havi bruttó 200.000 forint összegű művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot 100 fő részére.

Kutatói ösztöndíj külföldön

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.

Egyéves kutatói ösztöndíjat hirdet 'The Warehouse as a Digital Ecosystema' címmel a University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt egyetem.

Újabb díjat nyertek oktatóink

Dr. Zoltán Erzsébet Szeréna és dr. Kósa Balázs II. helyezést értek el Hódmezővásárhelyi könyvtár és tudásközpont építészeti megfogalmazása című pályázaton.

Rajz intenzív felkészítő program - a rajz alkalmassági illetve gyakorlati vizsgá(k)ra

A rajz tábor időpontja: 2018. május 25.-27. 

A program közvetlenül megelőzi a vizsgák tényleges időpontját, és lehetőséget teremt arra, hogy a felkészülés hajrájában még segítséget, útmutatást kapjanak a résztvevők. Ezért a részvétel mindenképpen ajánlott a felvételit komolyan gondolók számára. A három nap alatt intenzív felkészítés zajlik, mely az alkalmassági- és gyakorlati vizsga követelményeivel megegyező feladatok kiscsoportos kidolgozásából és begyakoroltatásából tevődik össze.


Nyári munka - logiscool

Jelentkezz nálunk egy érdekes és izgalmas nyári munkára!

Programozás speciális, élmény alapú tanítására keresünk egyetemistákat, 16 év feletti középiskolásokat.

Bolyai+ Felsőoktatási Fiatal Oktatói, Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-4

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a kiemelkedő tudományos és művészi eredményeket felmutató, a Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) Bolyai János Kutatási Ösztöndíjában részesülő oktatók, kutatók támogatása.