Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

MTA Vendégkutatói Program

MTA Vendégkutatói Program

Ez a pályázati forma lehetőséget teremt arra, hogy külföldi neves kutatók kapcsolódhassanak be hazai kutatócsoportok munkájába.

Pályázati beadási határidő: 2022. november 3. 16:00 perc

Bővebb tartalom

Ceepus Oktatói Mobilitás

Ceepus Oktatói Mobilitás

Elsősorban oktatási tevékenység, ehhez társulhat kutatás és konferencián való részvétel, de ez kizárólagos cél nem lehet.

Pályázati beadási határidő: 2023. január 15. 23:59 perc

Bővebb tartalom

Fulbright Kutatói Ösztöndíjak

Fulbright Kutatói Ösztöndíjak

Pályázni bármely tudományterületen vagy művészeti ágban lehet. Amerikai partnerekkel folytatandó közös kutatás előnyt élvez. Az ösztöndíj időtartama minimum három, de maximum öt hónap. Az amerikai egyetem által felajánlott költségmegosztást a Fulbright Program támogatja, így lehet hosszabb az időtartam. Az ösztöndíjas időszak leghamarabb 2023 augusztusában kezdhető meg, és legkésőbb 2024 augusztusában fejezhető be.

Pályázati beadási határidő: 2022.október 17. 23:59 perc

Bővebb tartalom

Szlovák Köztársaság Nemzeti Ösztöndíjprogram

A Szlovák Köztársaság a Nemzeti Ösztöndíjprogram keretében a mobilitás ösztönzése érdekében új pályázatot hirdet tanulmányi, kutatói, művészeti és előadási ösztöndíj benyújtására a 2022-23-as tanév tavaszi félévére.

Országos Logisztikai Csapatbajnokság

A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár 10. alkalommal szervezi meg az 1 200 000 Ft összdíjazású Országos Logisztikai Csapatbajnokságot.

Hello Wood Diplomadíj

Hello Wood Diplomadíj

Jelentkezz a Hello Wood Diplomadíjra és nyerj 150.000 Ft-ot! Izgatottan jelentjük be, hogy elindult a jelentkezés az idén először megszervezésre kerülő Hello Wood Diplomadíjra. A díj megszervezésével célunk a fenntartható építészeti gyakorlatokat központba helyező és társadalmi üzenetet hordozó, kiemelkedő diplomamunkák elismerése.

Pecz Samu Emlékév 2022 - Könyvbemutató és kiállítás

Pecz Samu Emlékév 2022 - Könyvbemutató és kiállítás

A PECZ SAMU EMLÉKÉV 2022 szervezői, az Ars Sacra Fesztivál keretében, tisztelettel hívják a Pecz Samu szakrális építészete a fővárosban című kiállítás megnyitójára ÉS a 100 éve elhunyt építőművésznek, építészetoktatónak szentelt monográfia bemutatójára.