Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Google - Looking for a student leader

Dear students, Google is looking for students to be leaders on campus for the Developer Student Clubs program. Interest form closes May 15, 2020 at 11:59pm, PST.

Somogy Megyei Építész Kamara - Diplomadíj pályázat

Felhívás Diplomadíj pályázatra. A Somogy Megyei Építész Kamara " Lamping József Diplomadíj 2019" címen pályázatot hirdet 2019. évben diplomázott, végzett Somogy megyében lakó vagy Somogy megyei helyszínre diplomamunkát készített építészek, építészmérnökök és építész-, kert- és tájtervező művészek számára. A pályázatok leadásának határideje: 2020. május 31.

NKM vállalati ösztöndíj

Az NKM, azaz a Nemzeti Közművek ahogy az előző tanévben, idén is várja a villamosmérnök hallgatók jelentkezését vállalati ösztöndíjára.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy segítsenek felhívásunkat eljuttatni az érintett hallgatóknak.

Diákhitel

KEDVEZŐ VÁLTOZÁSOK A DIÁKHITELNÉL

A kialakult járványügyi helyzetben a hallgatók számára elérhető munkalehetőségek jelentősen szűkültek, ezért tanulmányaid és megélhetésed további finanszírozása hirtelen problémássá válhat. 

Pályázati felhívás - Beruházási mérnök pozícióra

Tele vagyunk lehetőségekkel, élj velük te is! Ha szeretnél friss és egészséges élelmiszer előállítás élményében, annak bármely fázisában részt venni, valódi és kóstolható értéket teremteni, ezáltal tanulni és fejlődni, akkor nálunk a helyed.  Csatlakozz a Dalmand Zrt. csapatához Beruházási mérnökként! 


Pályázati lehetőség - Diplomataképző Program

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg.