Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Művész Péntek – alkotótér művészetbarátoknak

Egy érdekes és újszerű rendezvényre szeretném felhívni a figyelmeteket, melynek alkalmával lehetősége lesz a résztvevőknek betekinteni a néha talán kicsit különösnek tűnő, de nagyon sokszínű művészvilágba.

Hajós György Matematika Verseny

A Hajós György Matematika Verseny 2019. évi helyi válogató versenyét rendezzük a PTE Műszaki és Informatikai Karán 2019. március 8-án (pénteken) 10:00-tól az A015 tanteremben.

15/20 JUBILEUM Pályázati felhívás volt diákjaink számára

Kedves Öregdiákunk, kedves Alumni!

Intézményünk több fontos mérföldkőhöz érkezett 2019-ben. Idén ünnepeljük építész egyetemi szintű képzésünk alapításának 20., Breuer Marcell nevével fémjelzett Doktori Iskolánk 15. évfordulóját.

Előadások - programok

„Kezdjetek el élni…” Motiváltan egy életen át – előadás, Tanulásmódszertan workshop.

Kína Kollégium - szakirányú képzés

A Lakitelek Népfőiskola Kína Kollégium néven 2019 áprilisában szakirányú képzést indít, amelynek fő célja a kormányzati célrendszerben, mint a keleti-nyitás stratégiájának meghatározó államával, központi helyet elfoglaló Kínával összefüggő külpolitikai irányvonal sajátosságainak, valamint az ázsiai állammal összefüggő komplex ismeretek bemutatása.

Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázat

A Magyar Formatervezési Tanács ismét meghirdeti az idén 30 éves Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázatot. A pályázat legfőbb célja a fiatal tehetségek önálló alkotói munkájának és szakmai fejlődésének segítésével tovább erősíteni a hazai kreatív ipart, valamint segíteni az önálló alkotói munkát folytató tervezők szakmai fejlődését.

Fotókiállítás - Erasmus+

A PTE Erasmus+ Európai Mobilitási Programban részt vett hallgatók fotóiból nyílik kiállítás.

Forum Alpbach Network ösztöndíj

A Forum Alpbach Network magyarországi nagyköveteként egy kiváló ösztöndíjprogramról (2019. augusztus 14–30., Alpbach, Ausztria)  szeretném Önt informálni.