Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

PROFFORMANCE Nemzetközi Felsőoktatási Oktatói Díj

A PROFFORMANCE konzorcium felhívást hirdet Ausztria, Csehország, Georgia (Grúzia), Horvátország, Magyarország és Szerbia oktatói számára.

A nemzetközi oktatói díj célja a résztvevő országok felsőoktatási intézményeiben megvalósult innovatív gyakorlatok feltérképezése, elismerése és promóciója, valamint a tapsztalatcsere, és az együttműködések ösztönzése az Európai Felsőoktatási Térségben. A díjra felsőoktatási oktatók, illetve oktatói csoportok pályázhatnak PROFFORMANCE partnerországokból.


PTE Sport és Parasport Ösztöndíj

Tisztelt Hallgatók!

 

Megjelent a PTE Sport és Parasport Ösztöndíj 2021/2022. tanév őszi félévi pályázati felhívása!

Programlehetőség felhívás

Kedves  Kultúrabarátok !

A  Zsolnay  Örökségkezelő  NKft  kedvezményes  ajánlatát  küldöm Önöknek! 
Kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget ajánlunk fel a ZsÖK pénztáraiban a következő két előadás I. kategóriájú jegyeire az előadások kezdetéig „Egyet fizet kettőt kap„ akcióban

Dinamikus fejlődés – 50 éves a PTE MIK

Bővülő oktatási portfólió, duális képzés és doktori iskola, jelentős ipari kapcsolatok. Csak néhány dolog, ami jellemzi Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő mérnökképző intézményét.

Körber Innovathon hallgatói innovációs ösztöndíj pályázat

A Körber Hungária Kft. és a Pollack Gépész-, és Terméktervező Alapítvány pályázatot hirdet a PTE MIK hallgatói számára - Körber Innovathon - címmel. A pályázat célja, hogy a különböző képzéseken tanuló hallgatók innovatív, piacképes ötleteit díjazza, elismerje.

Jelentkezési határidő: 2021. október 18.

Magyar Telekom Nyrt. telefonos lehetőségek

Kedves PTE Hallgatók! 

A Pécsi Tudományegyetem és a Magyar Telekom Nyrt. között létrejött új keretszerződés értelmében lehetőség nyílt új, kedvezőbb feltételekkel és előfizetési díjakkal igénybe vehető mobilelőfizetések vásárlására, vagy a már meglévő előfizetések átváltására.

Pályázati felhívás

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az esztendőben is pályázatot ír ki a következő kategóriákban