Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

SummerSchool 2021 (online event)

New semiconductor technologies – 23 August - 27 August

Where? Online event live from Infineon Technologies Austria AG – Villach, Carinthia (Austria)

Várunk téged is a Duna Group Szabadegyetemén!

Kedves jövőbeli infrastruktúrát építő mérnök! Várunk téged is a Duna Group Szabadegyetemén! Hogy mi is az a Szabadegyetem? A hely, ahol megismered a jövő infrastruktúra építőit, ahol bejárhatod az ország legizgalmasabb út és hídépítés projektjét, ahol a szakmai előadások után hátra dőlve ihatsz meg egy hideg fröccsöt, ahol a projekt bejárások után borkóstolón és sörkóstolón is részt vehetsz, ahol a BIM nem csak három betű lesz, hanem valóság!

Tájékoztatás: Európai Unión kívülről érkező termékek

2021. július 1-től megszűnik az Európai Unión kívülről érkező 22 euró alatti áruk áfamentessége. Ezt követően az Európai Unión kívülről érkező minden termék után áfát kell fizetni, függetlenül annak értékétől!

SZABADSÁGOK

A Pécsi Tudományegyetem rektora és kancellárja, az arra jogosult szakszervezetek (PTE Integrált Egészségügyi Szakszervezet, Felsőoktatási Dolgozó Szakszervezete, Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete PTE Alapszervezete és a Magyar Orvosok Szövetsége), valamint a PTE Közalkalmazotti Tanácsa június 9-én konzultációt tartott a közelgő jogviszonyváltással kapcsolatban.

Diplomaátadó Ünnepségről Regisztráció Újra nyitása

Tisztelt Hallgató!

Az utóbbi napok jogszabály változásai miatt a Diplomaátadó Ünnepély regisztrációját újból megnyitottuk 2021. július 4., vasárnap 24 óráig.

Fontos információk a Diplomaátadó Ünnepségről az alábbi LINKEN érhetők el.

A regisztráció az alábbi LINKEN található.

Összdolgozói fórum - Dékán választás

A PTE MIK Szervezeti és Működési Szabályzatának 53. § (1)-(2) megfelelően a Fórumot elektronikus úton, az Összdolgozói Értekezlet TEAMS Csoportban tartjuk.