Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Felsőoktatási Doktori Hallgatói, Doktorjelölti Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-3

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a kiemelkedő tudományos és művészi eredményeket felmutató doktori képzésben részt vevő hallgatókat, doktorjelölteket támogat, amelynek eredménye magas színvonalú, figyelemre méltó publikáció, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás, valamint a doktori disszertáció (PhD, DLA) megfelelő megalapozása.

Felsőoktatási Mesterképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-2

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban, mester (osztatlan) képzésben részt vevő hallgatókat támogat, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak, amelynek eredménye publikáció, tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás, a doktori tanulmányokra való felkészülés.

Felsőoktatási Alapképzés Hallgatói Kutatói Ösztöndíj ÚNKP-18-1

A pályázat beadási határideje: 2018. május 10.

A program 2018. évben meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázata a felsőoktatásban, alapképzésben részt vevő hallgatókat támogat, akik a felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak, amelynek eredménye tudományos cikk vagy TDK-dolgozat, egyéb – az adott tudományágban releváns – tudományos, műszaki vagy művészi alkotás.

PTE Innovációs nap 2018

Csak elindulni nehéz, szokták mondani…
…de nem lehetetlen, hangzik aztán néhány bátorító szó is.

Van egy innovatív ötleted? Kutató vagy és az elért eredmények a fiókodban porosodnak? Kreatív személyiséged még senki nem fedezte fel? Megmutatnád magad a nagyvilágnak? Vagy egyszerűen csak inspirálódnál mások ötletei hallatán?

Hungarian Cubes Workshop

Hungarian Cubes Workshop

Beadási határideje: 2018. május 8.
Leadás helye: 7624 Pécs, Boszorkány út 2. C012 (rajzterem) 14:00 - 16:45 között

Hungarian Cubes Workshop 2018 május 14-19 és kiállítás 2018 május 19 - 2018 június 16.

MIK könyvtár ideiglenes bezárása

Április 3-tól a MIK Könyvtára felújítás miatt ideiglenesen bezárt. A felújítás ideje alatt a könyvtárat nem lehet használni.

Hajós György matematika verseny

Az idei tanévben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen rendezték a hagyományos Hajós György matematika versenyt, amelyen 26 felsőoktatási intézmény csapata vett részt. Karunkat Nagy Dávid, Szabó István Márk és Pőcze Andor mérnökinformatikus és Burián Máté gépészmérnök hallgató képviselte, akik a versenyben a 12. helyezést érték el.

Felkészítő tanáruk dr. Klincsik Mihály főiskolai tanár volt.

Szép eredményükhöz gratulálunk!