Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

A MARKET ÉPÍTŐ ZRT. KIHIRDETTE EGYETEMISTÁKNAK SZÓLÓ PÁLYÁZATÁNAK NYERTESEIT

Összesen hárommillió forint pénzjutalommal és két hónapos szakmai gyakorlattal jutalmazta a Market Építő Zrt. a nyertes pályázatokat, amit egyetemista hallgatóknak hirdetett meg. A „Market 21 Days” elnevezésű szakmai kihívással a BIM-rendszer használatának fontosságát igyekezett tudatosítani a Market Építő Zrt., amely hazánk vezető építőipari vállalataként kiemelten fontosnak tartja a fiatal generációk szakmai képzését és fejlesztését.

Álláshirdetés

Junior mérnök (Pécs, Nagykanizsa). Az E.ON különleges tapasztalatszerzési lehetőséget kínál tehetséges, céltudatos és elkötelezett frissdiplomás mérnökök számára. A program 24 hónapos, melyet a leendő munkatársunk egy telephelyen tölt el, egy gyakorlott és tapasztalt csoportvezető irányításával. 

Kutatásban való részvételi lehetőség ÉRTÉKES nyereményekért!

A Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetében egy új kísérleti játék tesztelése zajlik, melyben most Te is részt vehetsz. A kutatás célja, hogy górcső alá vegyük a csoporton belüli, illetve a csoportok közötti viselkedés sajátosságait, melynek érdekében 8 fős csoportokat invitálunk az Intézetbe.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program konferenciája

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága nevében tisztelettel meghívom az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) éves konferenciájára, amelyre 2019. november 26-án, Pécsett kerül sor a Zsolnay Kulturális Negyed E78 épületében. 

Kari Nagykövet ösztöndíj

Kari Nagykövet ösztöndíj

LEGYÉL KARI NAGYKÖVET! A "Korszerű egyetem a modern városban" című pályázat keretében várunk, hogy önkifejezésed korlátlan eszközeivel népszerűsítsd Karunkat, a műszaki és az informatikai pályát! 

A határidő MEGHOSSZABBÍTVAAz új időpont: 2019. December 10!

Online regisztráció: https://forms.gle/ETmU9VAWqBKus25d9


Sikeres részvétel a Magyar Honvédség Védelmi Innovációs Napján

A „NATO Innovation Challenge” a Magyar Honvédségnek a NATO Szövetséges Transzformációs Parancsnokságával közösen szervezett program, ami az innovatív fejlesztésekkel foglalkozik az ember-gép kapcsolatában, továbbá a már jelen lévő megoldások optimalizálásával, különös tekintettel a pszichikai ellenálló képességre, és a döntési képességek javítására. A téma rendkívüli jelentőséggel bír napjainkban a digitális fejlődés miatt megváltozott követelményekhez történő alkalmazkodásban.