Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

DECODE - The Space for ARTHITECTURE 2022 díj

Október 20-án, csütörtökön déli 12 óráig kell regisztrálni és 24-én, hétfőn déli 12 óráig lehet pályázni a DECODE - The Space for ARTHITECTURE 2022 díjra, melynek összdíjazása nettó 2,1 millió forint. A fődíjjal egy egyedi tervezésű díjtárgy, Zalavári Fruzsina alkotása is társul. 

CONTRACT MANAGER álláslehetőség

Ha szeretnél részt venni egy nagy, nemzetközi hátterű építővállalat tevékenységében – szívesen együtt dolgoznál műszaki, gazdasági és jogi szakemberekkel – jól kommunikálsz, és nem hiányoznak a műszaki alapismereteid sem – képes vagy objektíven elemezni bonyolult helyzeteket – kihívásnak éled meg, hogy komplex témákban megoldásokat találj – tudsz megalapozott véleményt kialakítani, és ezért határozottan ki is tudsz állni akkor várjuk jelentkezésedet a STRABAG Contract Management csapatába! 

Kiemelkedő építőipari cégekkel lépett stratégiai kapcsolatra a PTE Műszaki és Informatikai Kar

Kiemelkedő építőipari cégekkel lépett stratégiai kapcsolatra a PTE Műszaki és Informatikai Kar

A több évtizedes múlttal rendelkező építőipari középvállalattal, a Szabadics Zrt.-vel, valamint a transzparens homlokzati szerkezetekhez kapcsolódó gyártásban és tervezésben világviszonylatban élen járó, 40 országban jelen lévő Hydro Building Systems Germany GmbH-val kötött stratégiai megállapodást 2022/2023-as tanévnyitóján a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara (PTE MIK).

Rangos elismerésben részesült Dr. Kondor Tamás

Breuer Marcell – Pécs Város Műszaki Díját vette át Dr. Kondor Tamás egyetemi docens, karunk Építész Szakmai Intézetének oszlopos tagja.

A tegnap rendezett Pécs Város Napi ünnepi közgyűlésen az építészet, és oktatás területén végzett kiemelkedő tevékenységéért elismerésben részesült, melyhez ezúton szívből gratulálunk!

Code to Give karitatív ötletverseny

Szeretném felhívni a figyelmüket az Morgan Stanley által szervezett Code to Give karitatív ötletversenyre, amelyre programozni tudó hallgatókat és friss diplomásokat várnak. 

Az angol nyelvű ötletverseny során a diákok a Salva Vita Alapítvány munkáját segíthetik szakmai tudásukkal.

„Házat, de gyorsan!” pályázat

Hamarosan elkezdődik az őszi szemeszter és már érkeznek az első pályázatok a „Házat, de gyorsan!” címmel kiírt építészeti ötletpályázatra.

Tanévnyitó Ünnepség

Meghívó A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara tisztelettel meghívja Önt a 2022/23-as tanév Tanévnyitó Ünnepségére.

Építész stúdió álláslehetőség

Fónagy Dóra építész stúdió számos építészeti / belsőépítészeti projektjeit integráltan tervezi más építész stúdiókkal (Csillag Tibor Stúdió, Paradigma Ariadné). Ezekbe a projektekbe szeretnék megerősíteni a csapatot új építész / designer munkatárssal napi 8 órás munkakörben.