Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Consteel diplomapályázat 2020-2021

A ConSteel Solutions Kft. diplomapályázatot hirdetett a 2020.01.01-2021.10.20. időszakban építőmérnöki diplomamunkájukat befejezett hallgatók körében.

Megjelent a SZINAPSZIS Hallgatómentor Ösztöndíj pályázati kiírása!

Tisztelt Hallgatók!

 

Megjelent a SZINAPSZIS Hallgatómentor Ösztöndíj 2021/2022. tanévi pályázati kiírása!

 

A SZINAPSZIS Hallgatómentor Programban részt vevő hallgatók középiskolás diákok mentorálását vállalják. Egy hallgatómentor maximum két diák mentorálását vállalhatja.

ABB Női mentorprogram műszaki felsőoktatási hallgatóknak

Az ABB Kft. mint Kiíró, „ABB Női mentorprogram” (angolul „Sustainable Talent Program – for women in engineering”) elnevezéssel pályázatot hirdet a műszaki felsőoktatásban tanuló főiskolai / egyetemi női hallgatók számára.

Körber Innovathon hallgatói innovációs ösztöndíj pályázat

A Körber Hungária Kft. és a Pollack Gépész-, és Terméktervező Alapítvány pályázatot hirdet a PTE MIK hallgatói számára - Körber Innovathon - címmel.

A pályázat célja, hogy a különböző képzéseken tanuló hallgatók innovatív, piacképes ötleteit díjazza, elismerje.

ARCHICAD-SOLIBRI munkafolyamat online tréning

Ismerje meg, hogyan tudja a legfejlettebb IFC-alapú BIM tervminőség-ellenőrző és ütközésvizsgáló eszközzel növelni modellezési munkájának hatékonyságát, és minimálisra csökkenteni a tervezési hibákat!

Ericsson Programozó Bajnokság

Idén 11. alkalommal rendezzük meg az Ericsson Programozó Bajnokságot, amelyre C, C++, Java és Python programozók 3 fős csapatait várjuk. A verseny egyaránt nyitott minden középiskolás, felsőoktatásban tanuló, valamint tapasztalt szakember számára.