Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

PTE Innovációs Díj felhívás

A Pécsi Tudományegyetem egyik fő célkitűzése a „vállalkozó egyetemi” szemlélet és működés kialakítása. Ennek keretében célunk az egyetem azon oktatóinak/kutatóinak, PhD-hallgatóinak és hallgatóinak támogatása, akik olyan innovatív megoldásokon dolgoznak, amelyek rendelkeznek akkora üzleti értékpotenciállal, amellyel a PTE eredményesen tud megjelenni a hazai vagy akár a nemzetközi piacon. 

Pályázati Felhívás PTE MIK Közéleti Ösztöndíjra

Pályázati Felhívás PTE MIK Közéleti Ösztöndíjra

EFOP-3.4.4-16-2017-00004; "A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a Pécsi Tudományegyetemen" című pályázat keretében a hallgatók közéleti tevékenységének anyagi támogatására.

További információ
Pályázati Felhívás Kiválósági Ösztöndíjra

Pályázati Felhívás Kiválósági Ösztöndíjra

 A PTE MIK pályázatot ír ki az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 azonosítószámú, „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című pályázat keretében a kiváló hallgatók tevékenységének és bemutatásának anyagi támogatására.

További információ

John N. Lauer Vezetőképző Program (korábban: Koalíció Gyakornoki Program)

A John N. Lauer Vezetőképző Program célja, hogy angolul beszélő, jól képzett, magyarországi és határon túli magyar fiatalokat megismertessen az amerikai kongresszusi hivatalok, vagy kapcsolódó intézmények működésével, ezáltal motiválva őket közszolgálati tevékenység vállalására saját származási helyükön. 

Nemzetközi hallgatói konferencia Mariborban

 call for application for SCiM 2019, which will take place between 1st and 10th of July 2019 in Maribor, Slovenia.SCiM is an international student conference where 60 students from all around the world gather to attend various educational workshops and to take part in wide range of other social and soft-skill activities of the conference. 

Simonyi Hackathon

Hackathon célja

A Hackathon egy egész napos szórakoztató és izgalmas rendezvény, ahol találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel, érdekes feladatok megoldása vár rád, fejlesztheted a csapatmunka készségedet, villámkurzust kapsz arról, hogyan juthat el egy ötlet a megvalósulásig, egy problémára adott válasz a konkrét termék vagy szolgáltatásig.

Diplomaátadó és avatási ünnepség

Tisztelt Hallgató! A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar vezetősége és a Tanulmányi Osztály munkatársai nevében a sikeres záróvizsgájához szívből gratulálunk! Diplomáját és megszerzett tudását használja egészséggel! Szakmai munkájához sok sikert kívánunk.