Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Rendezvény - Magyar e-könyvkiadók az EISZ portfoliójában

A PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont tisztelettel meghívja Önt az EISZ Nemzeti Program szervezésében megrendezésre kerülő információs napjára, melyen bemutatásra kerülnek a magyar szakkönyvkiadók online elérhető e-könyv szolgáltatásai.

Szakmai üzemlátogatások

A PTE MIK 'Szakmai üzemlátogatások' néven programot hirdet oktatói szervezésű szakmai jellegű mobilizációs események létrehozására, melyhez az intézetek számára pénzügyi támogatást biztosít.

SCHANDA JÁNOS PUBLIKÁCIÓS ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

A Magyar Világítástechnikáért Alapítvány felhívása a magyar világítástechnikai szakemberek nemzetközi kapcsolatainak bővítését célzó szakmai konferenciákon való részvétel támogatása érdekében.

The Basket goes to Budapest ....

Idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő Design Hét Budapest rendezvénysorozatában kerül megrendezésre a Hova tovább? című Iskolabörze, melyen először vesz rész a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Kar Építész Szakmai Intézete. A kétnapos rendezvény egy kiváló lehetőség, hogy a designképzéshez kapcsolódó felsőoktatási és felnőttoktatást biztosító intézmények és a pályaválasztás előtt álló fiatalok illetve a designszakmák iránt érdeklődők kötetlenül találkozhassanak egymással.

Konstrukciós mérnök

Egyedi termék gyártó cég keres székesfehérvári felépítmény gyártó üzemébe Konstrukciós mérnök kollégát