Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Állásajánlat

TÉGED keresünk, ha építésvezetői vénádat szeretnéd kibontakoztatni, hosszú távra keresel értelmes, hasznos, felelősségteljes munkát.

TeMA Tehetség Menedzsment Alapítványt Támogatási Program

A TeMA Tehetség Menedzsment Alapítványt egy magánszemély alapította 2016-ban azzal a céllal, hogy a szorgalmas, tenni akaró, jó képességű és tehetséges, felsőoktatási intézményben tanuló magyar fiatalok számára támogatást nyújtson felsőfokú tanulmányai folytatásához és a diploma megszerzéséhez.

Munkalehetőség!

Fiatal építészek/építészhallgatók számára! 

EQUITONE: EGYSZERŰ ÉS DINAMIKUS

Milyen kreatív megoldások vannak a szálcement homlokzatburkolati anyag változatos felhasználásában? Milyen jó példákkal szolgálnak nekünk a tervezők? Az EQUITONE építészek és építészhallgatók számára hirdet minden évben pályázatot azzal a céllal, hogy bemutassa a homlokzatburkolati anyag építészeti minőségét tekintve is figyelemre érdemes példáit.

Vendéghallgatók figyelmébe!

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

1. A vendéghallgatói jogviszony létesítésére irányuló kérelmek beérkezési határideje a 2019/2020-as tanév őszi szemeszterére 2019. augusztus 16.  (péntek)

Pályázati kiírás

az "Év információvédelmi szak- és diplomadolgozata - 2019" cím elnyerésére. A pályázatok beérkezési határideje: 2019. július 31.

"Careers in the Common Good" nyári tanfolyam

Két társammal és a Pro Progessione szervezettel dolgozunk egy nyári tanfolyamon. A tíz napos képzés Piliscsabán kerül megrendezésre augusztus 8. és 19. között. Célunk, közép- és kelet-európai fiataloknak (18-21 éves korosztály) a karrierkeresésben segíteni. A résztvevők többek között Magyarországról, Szerbiából, Lengyel-, és Csehországból érkeznek.

ÉlményMűhely - élménybeszámoló

Tervezd velünk a jövőd! Nagy érdeklődés kísérte, eredményesen és jó hangulatban telt az ÉlményMűhely a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán.