Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Felhívás SCIndikátor Országos Tudománykommunikációs versenyre

A Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) megalakulása óta stratégiai célként tűzte zászlajára a tudomány népszerűsítését és a fiatal generáció - kiemelten a lányok - érdeklődésének felkeltését olyan hiányszakmák iránt, mint például az informatikai és mérnöki terület.

JUDO MEFOB 2017

2017. november 5-én kerül megrendezésre a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (MEFOB) judo sportágban.

Projektmenedzser munkakör

Projektmenedzser munkakör

Kollégáink versenyképes juttatásokkal (határozatlan idejű munkaszerződés, külföldi munkavégzés esetén emelt bér, külön célkitűzésben meghatározott béren felüli juttatás, napidíj), a társaság által biztosított (laptop, telefon, feladattól függően személyautó, szállás) feltételekkel végzik munkájukat.

Projektmenedzser

Projektmenedzser

Építőipari kivitelezéssel foglalkozó részvénytársaság Projektmenedzser munkakörbe, építészmérnök/építőmérnök munkatársat keres

Korszerű módszertanok az építészetben kurzus

Korszerű módszertanok az építészetben kurzus

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara és a Lechner Tudásközpont közötti együttműködés keretén belül 2017. őszi félévében meghirdetésre kerül a „Korszerű módszertanok az építészetben” című tantárgy, melyet a Lechner Kiválósági Program ösztöndíjasa (egyben a Pollack öregdiákja) tart az érdeklődő hallgatóknak.