Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Tedd láthatóvá a tudást!

Tedd láthatóvá a tudást!

A Ludwig Múzeum és a British Council felhívást hirdet egyetemistáknak kutatási témájuk vizuális és szemléletes bemutatására. Ha érdekel a tudomány, a vizualitás és a művészet találkozása, akkor ez a te kihívásod!

TCS CodeVita programozási verseny felhívás

A Tata Consultancy Services - a világ 3.legnagyobb informatikai vállalata - idén 9. alkalommal hirdeti meg a TCS CodeVita elnevezésű, globális programozó versenyét diákok számára, melynek összdíjazása 20.000 USD.
 Kaptár Ifjúsági Klub kültéri bútorcsoport tervezési pályázat

Kaptár Ifjúsági Klub kültéri bútorcsoport tervezési pályázat

Nyílt, kétfordulós pályázat keretében keressük azokat az építészet, belsőépítészet, tájépítészet és formatervezés szakos egyetemi hallgatókat vagy hallgatói csoportokat, akik szívesen vállalnák az őrmezei Kaptár Ifjúsági Klub kültéri bútorcsoportjának megtervezését, aminek segítségével a klub terasza a helyi fiatalok népszerű találkozási pontjává válhat.

DevFest Budapest 2020

DevFest Budapest brings together hundreds of developers for a day of technical learning and a shared passion for Cloud and Cloud Native technologies. DevFest events are community-led developer events hosted by Google Developer Groups and partner companies around the globe.

In 2020, we are coming together in a whole new way - virtually for a day on 5th November. The conference will provide two parallel online streams in the topic of Public Cloud and Cloud Native technologies.