Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Erasmus tájékoztató

Kedves Hallgatók!

Kari Erasmus Tájékoztatót tartunk 2021. október 6.-án, szerdán 13.00-tól a  B-124-ben (Dékáni Tárgyaló), melyre szeretettel várunk.

További információ: 

Somfai Réka
Nemzetközi Programok és Kapcsolatok Központ, B-011. 
somfai.reka@mik.pte.hu

Thyssenkrupp automotive hackathon

Érdekel az autóipar? Építenéd szakmai kapcsolati hálódat? Szeretnél valódi mérnöki tapasztalatot szerzeni? Jelentkezzetek október 8-ig mérnökversenyünkre és nyerjétek meg a 2.000.000 Ft összértékű díj valamelyikét! Részletek és regisztráció: thyssenkrupp.crafthub.events

REFORMÁTUS EGYETEMI KÖZÖSSÉG

Szeretettel hívunk közösségünkbe, ahol felteheted kérdéseidet, vagy elmondhatod véleményedet. Témáink a személyes életünkkel, hitünkkel kapcsolatosak, amik ma foglalkoztatnak bennünket.

Tempus Közalapítvány pályázatok

Ezúton szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a Tempus Közalapítvány honlapján már elérhető a 2022-es évre szóló intézményi pályázati felhívás magyarországi felsőoktatási intézmények, illetve releváns tapasztalattal rendelkező szervezetek részére, nyári egyetemi kurzusok szervezésére és lebonyolítására államközi ösztöndíjak keretében.

Audi Plan@Tech Challenge

Audi Plan@Tech Challenge mérnök hallgatókra szabva! Lépj ki az iskolapad mögül és mutasd meg, hogy nem csak elméletben uralod a műszaki témákat!