Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

PTE MIK Demonstrátori Ösztöndíj

PTE MIK Demonstrátori Ösztöndíj

A PTE MIK ebben a felévben is meghirdeti a „Demonstrátori Ösztöndíj”-at a kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítményt nyújtó hallgatók oktatást támogató munkájának anyagi és tanulmányi jellegű elismerésére.
Bővebb információ

Pályázati Felhívás Diáktanár Ösztöndíjra

Pályázati Felhívás Diáktanár Ösztöndíjra

A PTE MIK pályázatot ír ki az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 azonosítószámú, „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című pályázat keretében a hallgatók tutori tevékenységének anyagi támogatására.

Bővebb információ


Francia ösztöndíjprogram diákok, fiatal és szenior kutatók számára

Örömmel tájékoztatom Önt, hogy a francia kormány a 2019-2020-ös tanévre is indìt ösztöndíjprogramot olyan diákok, fiatal és szenior kutatók számára, akik mester/doktorandusz tanulmányokat vagy poszdoktorandusz kutatást szeretnének folytatni Franciaországban.

Angol nyelvi kurzusok a kar dolgozói és oktatói számára

Kedves Kolléganő!
Kedves Kolléga! 

Örömmel tájékoztatom, hogy a PTE MIK a 2018/2019 tanév második szemeszterében ismét térítésmentes 40 órás (heti 2x2 óra) angol nyelvi kurzusokat hirdet a kar dolgozói és oktatói számára az EFOP-3.4.3-16-2016-00005 pályázat keretében.

Elektromos versenyautó építés

Tisztelt Hallgatók! Az újra alakult Juhász Jenő szakkollégium keretében egy elektromos versenyautó épül Karunkon, a Formula Student nemzetközi versenysorozatra. Ha érdekelnek az autók, a versenyzés, vagy csak egy új területen szeretnél tapasztalatot szerezni, itt a lehetőség. 

Junior mérnököket keresünk!

Amennyiben:

  • frissen végzett vagy végzéshez közelálló Villamosmérnök vagy,
  • szeretnéd az iskolai anyagot a gyakorlatban is használni,
  • nem szereted a konzerv megoldásokat, 
  • a munkádat nem csak papírra vetve akarod látni 

állásajánlat - J-TERV ÉPÍTÉSZ Kft.

Kezdő építészmérnököt (végzettséggel nem rendelkező hallgató esetében nyelvvizsgára várót) keresünk szerkesztői, előkészítői munkára ArchiCAD ismerettel és angol vagy német nyelvtudással nagykanizsai munkahelyre.

E-LIT – Tervezd a jövőd!

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egy 1M FT értékű ösztöndíjat egyszerre!