Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

épületgépész mérnök

Prémium termék gyártó székesfehérvári cég keres felépítmény gyártó üzemébe épületgépész mérnököt.

Belsőépítész

Prémium autóipari terméket gyártó cég keres székesfehérvári felépítmény gyártó üzemébe Belsőépítész munkatársat. Alapvetően alkotó, kísérletező szemléletű építészeket, belsőépítészeket keresünk, akik az ötleteiket magas színvonalon tudják prezentálni. 


Fulbright ösztöndíjak az USA-ba PhD-val rendelkezők számára

Fulbright oktatói vagy kutatói ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik PhD/DLA fokozattal valamint kiváló angol nyelvtudással rendelkeznek és az Egyesült Államok valamely felsőoktatási intézményében szeretnének tanítani vagy kutatni. Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet. Szakmai meghívólevél a sikeres pályázat előfeltétele. Az ösztöndíjas időszak leghamarabb 2019 augusztusában kezdhető meg, és legkésőbb 2020 augusztusában fejezhető be.

Pályázati Felhívás Demonstrátori Ösztöndíjra

Pályázati Felhívás Demonstrátori Ösztöndíjra

A PTE MIK „Demonstrátori Ösztöndíj”-at hirdet a kiemelkedő szakmai, tudományos teljesítményt nyújtó hallgatók oktatást támogató munkájának anyagi és tanulmányi jellegű elismerésére.

Kirakatban Budapest – Kreatív Pályázat

Kirakatban Budapest – Kreatív Pályázat

Szeretnéd, hogy naponta emberek ezrei láthassák az alkotásodat és része legyen az egyik legforgalmasabb belvárosi utca látképének? Hogy ne csak a családtagjaid, barátaid és kollégáid csodálják, hanem ismeretlen emberek sokasága bámulja áhítattal a munkádat?

Netán a főváros fanatikusa vagy, esetleg büszke a kerületi sportcsapatra? Míg mások balatoni gyerekek, te a Duna partján borozol valamelyik híd lábánál? Van véleményed a globális felmelegedésről és nem félsz kimondani? Ha bármely kérdésre igennel válaszoltál és felcsillant a szemed, akkor Neked szól a pályázatunk.

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

Jutalmazzuk a kiválóságot! Jutalmazzuk a női kiválóságot!

A PTE Műszaki és Informatikai Kara kiemelt figyelmet fordít a legkiválóbbak elismerésére, ezért a 2015. évben a Baranya Megyei Mérnök Kamarával közösen alapított ösztöndíjprogram az idei évben is folytatódik, továbbá kiegészül a női kiválóság kiemelt támogatásával.

Junction

Európa legnagyobb hackathonja Budapestre érkezik!