Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Pályázati felhívás

Kaposvár Megyei Jogú Város Jegyzője pályázatot hirdet Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Műszaki és Pályázati Igazgatóságán beruházási ügyintéző munkakör betöltésére határozott időre hat hónap próbaidő kikötésével. A munkakör betöltésének legkorábbi időpontja: 2021. július 1.

„Fenntartható Nyersanyag-gazdálkodási Tematikus Hálózat – RING 2017” projekt

Több mint 500 tudományos publikációt eredményezett a most záruló „Fenntartható Nyersanyag-gazdálkodási Tematikus Hálózat – RING 2017” című EFOP-3.6.2-16-2017-00010 azonosító számú projekt.  A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a Miskolci Egyetemmel, mint konzorciumvezetővel, a Soproni Egyetemmel és a Szegedi Tudományegyetemmel együtt valósította meg a projekt célkitűzéseit. A kutatási együttműködés fókuszáltan a nyersanyag-gazdálkodás speciális területein, elsősorban másodnyersanyagok (hulladékok és maradékanyagok) hasznosítása mentén, környezetipari és energetikai alkalmazások fejlesztésére szerveződött.

Spin-off céges tapasztalatok Szakmai Fórumra

Ezúton meghívjuk a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara és a Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Főosztály által szervezett Spin-off céges tapasztalatok Szakmai Fórumra.