Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Campus Mundi 2017

Campus Mundi 2017. tavaszi pályázati felhívások: Februártól elérhető a Campus Mundi ösztöndíjpályázat, a Tempus közalapítvány által kezelt ösztöndíjprogramra európai és Európán kívüli országokba lehet pályázni résztanulmányokra, szakmai gyakorlatokra vagy tanulmányútra. http://www.tka.hu/palyazatok/4811/campus-mundi

Erasmus+ Mobilitási program 2017/2018

Pályázható országok: Ausztria, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Lengyelország, Makedónia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Törökország.

Talent Program

Talent Program

A Novell Professzionális Szolgáltatások Magyarország Kft. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar tehetségkutató „Talent Program”-ot indít informatika témakörben.

ITSH network akadémia

Német nyelvtudással rendelkezel, de úgy érzed, hogy még mindig nem az igazi? Érdekel a hálózatok világa, tanultál is már róla korábban, de még többet szeretnél tudni a routerek és switchek világáról?

Duális képzés

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mintatanterv szerinti kötelező tárgyaikat a Tanulmányi Osztály 2017. február 17-ig rögzíti a NEPTUN tanulmányi rendszerben.

Legyél te is részese! - ITSH tanszék

Legyél te is részese! - ITSH tanszék

Igazi profi vagy? Lelkesedsz az informatikáért? Határozott elképzeléseid vannak a karrieredről? Még pár éved van a diplomáig, de már érdekel a munka világa? Szeretnél pályakezdőként valós munkatapasztalattal indulni?