Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Máté Jenőre emlékezünk

Nehéz elképzelni, hogy nem ballag be többé lassú, kicsit mackós lépteivel a Karra. Nem olvassa a szakirodalmat órákig a szobájában, nem teszi fel derűsen, halk kérdéseit. Vannak emberek, akik soha életükben nem emelik fel a hangjukat, mégis ordító űrt hagynak maguk után. Máté Jenő ilyen ember volt!

Pécsi League of Legends Cup

2014. november 14.-én PTE PMMIK és a Pollack HÖK szervezésében, megrendezésre került Pécs első League of Legends bajnoksága, a PLC.

Vendéghallgatók figyelmébe

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

1. A vendéghallgatói jogviszony létesítésére irányuló kérelmek beérkezési határideje a 2014/2015-ös tanév tavaszi szemeszterére 2015. január 11. 

Szolnoki Városfejlesztő Zrt. eredményeink

2014 augusztusában a Szolnoki Városfejlesztő Zrt. pályázatot írt ki két kategóriában a város körforgalmainak színesebbé tételére. A beérkezett pályaműveket szakmai szűri bírálta el.

1st Danube:Future Workshop

CHALLENGES AND POTENTIALS FOR A SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN THE DANUBE REGION: CONTRIBUTING TO HORIZON 2020

Tanulmányi Csoport 15. heti fogadó ideje

Tisztelt Hallgatók!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a Tanulmányi Csoport ügyfélszolgálata 2014. december 11-én és 12-én zárva tart.

Elérhető az EEP pótpályázat

A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata pályázatot ír ki a Térítési és Juttatási Szabályzat 12. § (7) bekezdésének megfelelően az esélyegyenlőség biztosítása érdekében.