Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Programozót keresünk

A H2G2 Kft. fejlesztőcsapata programozót keres rész vagy teljesállásba.

19th Széchy Károly memorial session - report

Now the 19th time organized by the ISMGE Hungarian National Committee of the Károly SZÉCHY memorial session co-organization with  Technical Committee of the Hungarian Academy of Sciences and Chamber of Engineers Geotechnical Division.

Pályázati Felhívás!

A Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Hallgatói Önkormányzata pályázatot ír ki a szolgáltatásokkal kapcsolatos
részfeladatok ellátására.


A pályázatok beadási határideje: 2013. március 8. (12:00)

Campus Hungary ösztöndíjpályázat OKTATÓI MOBILITÁSRA

A Balassi Intézet a „Nemzeti Kiválóság Program - Campus Hungary, K+F projektekhez ésképzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatásirendszerének fejlesztése konvergencia program” című projektek keretében

Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2013. április 30. és 2014. augusztus 31. között megvalósítható OKTATÓI MOBILITÁSRA.

Ujvári János diplomadíj-pályázati felhívás

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala az alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók szellemitulajdon-védelmi tudásának fokozására egyedi hallgatói díjat létesít.

TÁMOP 5.5.4-13/2 Lakóközösségi programok, kezdeményezések támogatása (konv)

A kiírás célja a társadalmi cselekvés, az aktív állampolgárság ösztönzése, a társadalmi kohézióerősítése a lakótelepeken. Közvetlen cél a társadalmi integráció és kohézió erősítése.Ennek keretében fontos a lakóközösségi, szomszédsági, alulról szerveződő közösségek,szociális, és humán szolgáltató szakmai szervezetek, helyi valamint kisebbségi önkormányzatok,intézmények, szakmai szervezetek, és az egyházak között történő együttműködésjavítása közösségi-, közösségfejlesztési és a közösség számára fontos programok ésszolgáltatások megvalósításával.

Jelen konstrukció célterülete az 1950 és 1990 között házgyári technológiával épült, egyvagy több épületben, de legalább 200 lakásból álló lakótelepek, ahol az épületek egy öszszefüggőterületen helyezkednek el, egy vagy több társasházból állnak.