Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

PTE karrieriroda kortárs hallgatói munkatársat keres

Pályaorientációs csoportvezető

„Ha emberekkel szeretnél foglalkozni, ha tanárnak, vezetőnek, tanácsadónak vagy segítőnek készülsz, ha érdekel a csoportvezetés és az önfejlesztés, akkor értékes tudást és tapasztalatot szerezhetsz nálunk!”

Feladat: 120 perces interaktív workshopok vezetése 15-20 fős középiskolás csoportok számára, előre meghatározott foglalkozásterv szerint, párokban, az ország különböző középiskoláiban.

Egy ingyenes, 30 órás tréning keretében maximálisan felkészítünk a feladatra, aminek végén tanúsítványt szerezhetsz. Munkádért ösztöndíj jár, ha érdekel a lehetőség, kattints IDE a részletekért!


Karrier teszt értékelő

"Ha könnyen megtalálod a hangot középiskolás diákokkal, szívesen vennél részt az Egyetem beiskolázási tevékenységében és örömmel látogatnál el középiskolákba, jelentkezz tesztkitöltő csapatunkba!”

Feladat: pályaválasztást segítő karrier teszt (Holland teszt) kitöltetése középiskolás diákokkal, majd segítségnyújtás az eredmény értelmezéséhez; nyitottság és idő függvényében rövid, egyéni vagy kiscsoportos beszélgetés vezetése a diákokkal, ezáltal a PTE képviselete az ország különböző középiskoláiban.

Munkádért ösztöndíj jár, ha érdekel a lehetőség, kattints IDE a részletekért!