Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Oktatásmódszertan az építészképzésben

A SZIE-YMÉK Építészmérnöki Intézete konferenciát szervez az "Oktatásmódszertan az építészképzésben" címmel, a Paksi Képtárban, 2017. október 25.-én, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.

Téma a paradigmaváltás az építészet oktatásának metodikájában.
Célja a párbeszéd az oktatók, a szakma szereplői és az intézmények között.
A konferencia fókuszában az építészhallgatók azon képességeinek kibontakoztatása áll, mely a komplex kutatói, szakmai és kulturális készségek fejlesztését szolgálják.

LAN Kft. - Hálózatépítő, kivitelező

Budapesti, XV. kerületi, 100%-ban magyar tulajdonosi hátterű, 26-éves számítástechnikai Kft  Hálózatépítési  Divíziójába keres Hálózatépítő kivitelező munkatársat.

LAN Kft. - Rendszermérnök

Budapesti, XV. kerületi 100%-ban magyar tulajdonosi hátterű, 26 éves számítástechnikai Kft Rendszerintegrációs Divíziójába keres hálózati rendszermérnök munkatársat.

Idén is sikeres volt a Kutatók Éjszakája a Műszaki Karon

Idén is sikeres volt a Kutatók Éjszakája a Műszaki Karon

2017. szeptember 29-én megrendezésre került a már hagyománnyá váló Kutatók Éjszakája, amelyen országszerte színes és érdekes programokkal várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. A PTE Műszaki és Informatikai Kar is több olyan programmal fogadta a vendégeket, melyekkel már hagyományt alakítottak ki.

A Műszaki Kar is megmutatja Pécsett, hogy Mi a pálya!

A Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közreműködésével harmadik alkalommal szervezi meg a „Mi a pálya?” műszaki pályaválasztó fesztivált, melynek elsődleges célja, hogy élmény alapú elven felszínre hozza a pályaválasztás előtt álló gyerekekben lévő érdeklődést a műszaki pálya iránt.