Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Közbeszerzési kiválósági díj - 2020

A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai munkásság elismerésére pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Kiválósági Díj alapításáról és adományozásáról szóló 2/2018. (VI. 8.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Kiválósági Díj – 2020 elnyerésére.

A korábban közzétett pályázati felhívás annyiban módosult, hogy ,,A fenntarthatósági szempontok alkalmazása a közbeszerzési eljárásokban” témakörben a Közbeszerzési Kiválósági Díjra benyújtott pályázatok pénzjutalma a duplájára emelkedett.

További információ a csatolt dokumentumban található.

Kapcsolódó tartalmak

Kapcsolódó tartalmak

 • Országos Logisztikai Csapatbajnokság
  2023-09-14

  A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja immár 11. alkalommal szervezi meg az 1 200 000 Ft összdíjazású Országos Logisztikai Csapatbajnokságot.

  Elolvasom
 • Tájékoztatás az UNESCO által meghirdetett legfrissebb díjakról (design díj)
  2023-09-08

  Az UNESCO társzervezésében meghirdetett Nemzetközi Innovációs Dizájn Díj és a Tudomány a Fenntartható Fejlődési Célokért elnevezésű versenyre főiskolai és egyetemi hallgatók jelentkezését várják a világ minden tájáról.

  Elolvasom
 • Nemzetstratégiai Kutatóintézet pályázata
  2023-07-25

  A Nemzetstratégiai Kutatóintézet pályázatot hirdet alap- és mesterszakos felsőoktatási hallgatók részére, nemzetstratégiai jellegű vagy jelentőségű témakörben készült kiemelkedő diplomamunkák jutalmazására.

  A diplomamunka pályázaton a 2022/2023-as tanévben megvédett diplomamunkákkal lehet pályázni.

  Elolvasom
 • Kalinga Díj
  2023-06-16
  Az UNESCO idén is meghirdette a jelölési lehetőséget a Kalinga Díjra a tudomány népszerűsítéséért. A díj célja olyan magánszemély, intézmény, nem kormányzati szervezet (NGO) vagy más szervezet elismerése, aki/amely jelentős mértékben hozzájárult a tudomány, vagy a technológia népszerűsítéséhez, segített értelmezni a tudományt és a technológiát a nyilvánosság számára, valamint hozzájárult a tudomány és társadalom közötti szakadék áthidalásához. Ez a tudománynépszerűsítés magában foglalja a médiakommunikáció minden formáját.
  Elolvasom
 • CREATON ÉPÍTÉSZ ÉS ÉPÍTÉSZHALLGATÓI PÁLYÁZAT 2021
  2021-12-17

  Az immár több, mint 8 éves hagyománnyal rendelkező építész és építészhallgatói pályázat ismét kihirdetésre kerül 2021-ben!

  2021-ben az elmúlt évek legsikeresebb építész és építészhallgatói pályázatát zárta le a CREATON South-East Europe Kft. a beérkezett rekord számú 42 pályaművel, ezért a hagyományt folytatva idén is elindítjuk a pályázatot. A CREATON továbbra is nagy hangsúlyt fektet a szakmai partnerei tájékoztatására, elismerésére, mivel az Ő munkájuk által kel életre a tetőcserép. Az évről-évre beérkező pályaművek is jól példázzák, hogy a CREATON kerámia tetőcserepek bármilyen funkciójú épületen jól használhatóak, népszerűségük töretlen.

  Elolvasom