Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Magyar Urbanisztikai Társaság - Diplomadíj Pályázat

A Magyar Urbanisztikai Társaság pályázatot hirdet főiskolák és egyetemek urbanisztikai és ahhoz kapcsolódó témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak/diplomaterveinek díjazására.

A Magyar Urbanisztikai Társaság Diplomadíjára a hallgatók 2019/2020-as tanévben megvédett szakdolgozatokkal és diplomamunkákkal pályázhatnak, melyek a következő témakörökhöz kapcsolódnak:

  • területi- és struktúratervezés,
  • településtervezés és városépítés,
  • szabadtértervezés,
  • tájépítészet,
  • városfejlesztés és városkutatás,
  • településföldrajz és vonatkozó társadalomtudományok,
  • városkommunikáció és városmarketing.


A dolgozatokat két gyakorló szakmai opponens értékeli egységes pontozólap segítségével és javaslatát a Bíráló Bizottság elé terjeszti 2021 január 31-ig, aki dönt az elismerések odaítéléséről. A Bizottság a beérkezett pályázatok számának és minőségének függvényében legfeljebb 7 díjat és további dicséreteket ad ki.

A díjakat ünnepélyes keretek között a Társaság elnöke adja át, várhatóan a tradicionálisan február végén megrendezésre kerülő MUT Juniorkonferencián. A Diplomadíjasok az elismerés mellett egy éves tagdíjmentességet élvezve felvételt nyernek a Magyar Urbanisztikai Társaságba is.


A teljes pályázati kiírás megtekinthető a Magyar Urbanisztikai Társaság honlapján: https://www.mut.hu/?module=news&action=show&nid=258768#MIDDLE

Jelentkezési lap: https://forms.gle/P9uaj3JEUk66Swv96

A szükséges dokumentumok, mellékletek feltöltése az alábbi linkre kattintva lehetséges: https://www.mut.hu/?module=forms&action=show&fid=34


A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk 2021 január 18. 23:59-ig!

Kapcsolódó tartalmak